RTX 4060 Ti 8 GB vs RX 7700 XT

Fark etmiyor sonuçta NVIDIA kartlarda yine FSR kullanabiliyor. :D yani yine NVIDIA almak daha mantıklı. Destekleyen oyunlarda DLSS3 kullanırım destekelemediği oyunlarda FSR3. :D

Fark etmiyor sonuçta FSR tüm kartlarda var. :D

Senn DLSS var die ekstra para ödedin ve onu kullanmıyosun. O zaman niye daha fazla para verdin.
 
Bu kafayla çok yaşamazsın. Desteklemek diye bir şey yok NVIDIA kendi kare oluşturma teknolojisini 3000 serisi kartlara vermedi. Savunacaksan bilgili ol bari.

Önce yazdığımı idrak edecek kadar kendini geliştir. Sonra benimle muhatap ol lütfen, orada NVIDIA kart almak daha mantıklı diyorum. Çünkü NVIDIA 4000 serisi kartlarda DLSS ve FG var, desteklendiği oyunlarda DLSS3 ve FG kullanırım desteklemediği yerde FSR3 FG kullanırım. Önerim lütfen biraz kitap oku dostum.
 
Senn DLSS var die ekstra para ödedin ve onu kullanmıyosun. O zaman niye daha fazla para verdin.

NVIDIA kartlar daha stabil. Render performansları daha iyi AV1 desteği mevcut. AMD kartlarda ne var, a evet WattMan hatası gibi hatalar var. :D AMD´nin yapmış olduğu en iyi şey FSR3.1 ve FG. Gerisi çöp.
 
Önce yazdığımı idrak edecek kadar kendini geliştir. Sonra benimle muhatap ol lütfen, orada NVIDIA kart almak daha mantıklı diyorum. Çünkü NVIDIA 4000 serisi kartlarda DLSS ve FG var, desteklendiği oyunlarda DLSS3 ve FG kullanırım desteklemediği yerde FSR3 FG kullanırım. Önerim lütfen biraz kitap oku dostum.
Senin firman bugün FG çıkarır yarın FG2 çıkarır, kullanamazsın. Ben kitap okurum da sen Nvidia'ya sövme kitabı yazarsın.
 
Kavga etmek yerine sorumu yanıtlarsanız daha iyi olur 😐
 
NVIDIA kartlar daha stabil. Render performansları daha iyi AV1 desteği mevcut. AMD kartlarda ne var, a evet WattMan hatası gibi hatalar var. :D amd´nin yapmış olduğu en iyi şey FSR3.1 ve fg. Gerisi çöp.

WattMan hata değil fazla OC ya da under wolta çıkan hatalar FSR.3.1 ve AFMF kullandım hiç çöp falan değil 2 yıldır RX6700 kullanıyorum hiç hata almadım RX590 çıkınca alan arkadaşım bile hiç hata almadan yıllardır kullanıyor 590 5** serisinin en sorunlu kartı olarak bilinir hatta AMD bana size AMD övmem için para ödemiyor 7700XT yerine 4060 alabilirsiniz benim param değil benim sorunum değil tercih sizindir.
Senin için bozuksa bozuk tur benim için değil.
 
Senin firman bugün FG çıkarır yarın FG2 çıkarır, kullanamazsın. Ben kitap okurum da sen NVIDIA'ya sövme kitabı yazarsın.

Alakası yok dostum bende zaten bunu söylüyorum bugün FSR3 AMD kartlara özel bir şey değil. Bunu özel sanıyorsunuz. 4000 serisi kartlar FG2 aktif edemeseler bile AMD´nin FG2'sini yine NVIDIA kartlar açabilecek. NVIDIA alırım hepsinden yararlanırım hem DLSS3 hem de FSR kullanırım. Neden gidip 7700XT'ye para verip sadece FSR3 ile sınırlı kalayım ki.
 
WattMan hata değil fazla OC ya da under wolta çıkan hatalar FSR.3.1 ve AFMF kullandım hiç çöp fln değil 2 yıldır RX6700 kullanıyorum hiç hata almadım RX590 çıkınca alan arkadaşım bile hiç hata almadan yıllardır kullanıyor 590 5** serisinin en sorunlu kartı olarak bilinir hatta AMD bana size AMD övmem için para ödemiyor 7700XT yerine 4060 alabilirsiniz benim param değil benim sorunum değil tercih sizindir.
Adam AMD çöp deyip AMD işlemci kullanıyor, kafası yerinde değil. Bas engeli gitsin.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı