Piksellesme oldugu icin kapatmis arkadas herhalde bir sogutucu alacağım yakinda BIOS'da sogutucu ayari var 65W-135W yaziyor olmadi sogutucu alinca onu kurcalacağım biraz.
Yarın mesaim var unutmazsam akşam biosda gordugum ayari gonderirim belki işe yarar.Hocam bildiğim kadarı ile 12400F soğutma performansına göre watt tüketiyor stok fan ile kullanıyorum bazen 80 bazen 88 watta çıkabiliyor maksimum BIOS'da öyle bir ayar varsa bende bilmek isterim.
Yarın mesaim var unutmazsam akşam BIOS'da gordugum ayari gonderirim belki işe yarar.
Unuturum diye şimdi çektim senin için.
İlk fotoğraftaki CPU cooler tuninge tıklayınca açılan sekmede 65W-135W değerlerini gördüm kafamı karıştırdı.
Boyle bir seyde buldum.![]()
MSI, 400 Serisi Anakartlarda SoÄutucu Tipine Ãzel Güç Ayarı Sunuyor
Yeni CPU Cooler Tuning desteÄi ile birlikte 10. nesil Comet Lake iÅlemcilerden daha iyi performanslar elde etmek mümkün. MSI, Intel Comet Lakewww.technopat.net
Dostlar selam i7 14.ncü nesil 14700F 4060 Ti 16 GB RAM PC'de CS2 oynarken 230 FPS alıyorum. Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?
Asus b760 ddr5 - işlemci i7 14700fAnakartın neydi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.