RTX 4060 Ti CS2'de düşük FPS veriyor

NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarları bölümünden CS2'yi özel olarak ayarla, görsel bırakacağım. Doku süzme ayarını yüksek performans moduna al. Oyun içinde de MSAA 2X doku kalitesi yüksek esyonsuz süzme 4X yapıp diğerlerini en düşüğe çekmeni öneririm.

IMG20240802175525.jpg

Teşekkürler denicem bunu Rdr2 de indiriyorum ondaki performansınada bakıcam o şekilde artık donanımsal mı yoksa oyunda mı sorun var kanaat getircem haber ederim size de.

Piksellesme oldugu icin kapatmis arkadas herhalde bir sogutucu alacağım yakinda BIOS'da sogutucu ayari var 65W-135W yaziyor olmadi sogutucu alinca onu kurcalacağım biraz.

Hocam bildiğim kadarı ile 12400F soğutma performansına göre watt tüketiyor stok fan ile kullanıyorum bazen 80 bazen 88 watta çıkabiliyor maksimum BIOS'da öyle bir ayar varsa bende bilmek isterim.

Hocam bildiğim kadarı ile 12400F soğutma performansına göre watt tüketiyor stok fan ile kullanıyorum bazen 80 bazen 88 watta çıkabiliyor maksimum BIOS'da öyle bir ayar varsa bende bilmek isterim.
Yarın mesaim var unutmazsam akşam biosda gordugum ayari gonderirim belki işe yarar.

Unuturum diye şimdi çektim senin için
İlk fotodaki CPU cooler tuninge tıklayınca açılan sekmede 65w-135w değerlerini gördüm kafamı karıştırdı.

boyle bir seyde buldum

Dosya Ekleri

• 20240802_234940.png
    20240802_234940.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 42
  • 20240802_234948.png
    20240802_234948.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Yarın mesaim var unutmazsam akşam BIOS'da gordugum ayari gonderirim belki işe yarar.

Unuturum diye şimdi çektim senin için.
İlk fotoğraftaki CPU cooler tuninge tıklayınca açılan sekmede 65W-135W değerlerini gördüm kafamı karıştırdı.

Boyle bir seyde buldum.

ASUS'un BIOS'unda böyle bir ayara denk gelemedim çok aradım ama nafile bilgilendirdiğiniz için teşekkürler hocam.

Rica ederim ben teşekkür ederim

Arkadaşlar yeni soğutma aldım Thermalright Phantom Spirit 120 Se model. Biosda bahsettiğim ayarları denedim ve sorun bir nebzede olsa çözüldü. CS2 stabilizosyonu bozuk bir oyun olduğu için daha fazlası olmuyo yüksek ihtimalle. Eskiden 180 FPS alırken şuanda 250 FPS lerde oynatıyor oyunu ama sürekli dalgalı bir FPS söz konusj maalesef.

Arkadaşlar yeni soğutma aldım Thermalright Phantom Spirit 120 Se model. Biosda bahsettiğim ayarları denedim ve sorun bir nebzede olsa çözüldü. CS2 stabilizosyonu bozuk bir oyun olduğu için daha fazlası olmuyo yüksek ihtimalle. Eskiden 180 FPS alırken şuanda 250 FPS lerde oynatıyor oyunu ama sürekli dalgalı bir FPS söz konusj maalesef.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı