RTX 4060 Ti hazır sistem önerisi

DeepL144

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yedek olarak 4060 Ti ekran kartlı bir hazır sistem alacağım ve bütçem maksimum 30.000TL, 4 adet sistem buldum hangisini almak daha mantıklı veya sizin önerileriniz var mı?

Sistemler: Karşılaştır

Neden uzak duracak ki?

FPS vermiyor hocam kart. Rekabetçi oyunlarda saç baş yoldurabilir.
Forumda bir sürü konu var, 360Hz monitörüm var ama 200 FPS de kalıyorum diye. 240 Hz monitörde bile monitörün keyfini alamıyorsunuz. Dediğim gibi rekabetçi ağırlıklıysanız 4060 alınmaması gerekn bir ekran kartı ama eğlenmesine, zevk için PC toplanıyorsa alınabilir tabii ki. Her türlü de alınabilir zaten kişisel tercih, ben sadece gördüğüm örnekleri söylüyorum. Arkadaşım 12K ya 4060 Ti aldı, CS2 de 300 FPS görürse öpüp başına koyuyor, ben 2. el 14'e 3080 Ti aldım 500 fpslerdeyim.

Benim 7 7700X arkadaşın tam hatırlamıyorum, Intel'di sadece onu hatırlıyorum. Arkadaşın sistem DDR4 ama. Yine de fark etmiyor hocam aynı sistemlerde bile 3080 Ti 4060'ı parçalıyor. 4060 almak yerine başka ekran kartları bakılabilir. 3 serisinin üst segment kartları hala taş gibi. 5 serisi gelecek o zaman 4060 daha da düşecek performans açısından.

Ya kardeşim almışsın en iyi işlemcilerden, adamın da kesin 12400F'i falan vardır. Bu ikisini kıyaslıyorsun bi de rekabetçi oyunlarda ekran kartı yerine işlemci önemli zaten. Yani hem işlemciler arasında fark çok hem ekran kartına göre kıyas saçma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı