Merhaba 13400F almayı düşünüyorum, 5700X de olabilir ama soğutma falan almam gerekecek galiba. Bütçem işlemci için 6-7k ya da daha iyi bir işlemci tavsiyesi verecek varsa onu da alabilirim.
Anakartın modeli nedir? Daha almamışsın sanırım anakartı, AM5 bir anakart ve 7500F.
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 6.599,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
13400F yerine Ryzen 5 7500F çok daha mantıklı. Bütçeyi ufak arttırıp 5 7600 de alabilirsiniz.
Evet almadım sistemi yükselteceğim şu an H510M h var ama onu da yükseltmem gerekecek galiba.
AMD'nin ısınma sorunu yok mu AMD'ye pek yanaşma tarafında değilim soğutucu falan almam gerekecek.
Dostum yüksek güç yüksek ısı getirir. İntel işlemciler daha fazla ısınıyor emin ol. Şu soğutucuyu alabilirsin: Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim GarantiliEvet almadım sistemi yükselteceğim şu an H510M h var ama onu da yükseltmem gerekecek galiba.
AMD'nin ısınma sorunu yok mu AMD'ye pek yanaşma tarafında değilim soğutucu falan almam gerekecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.