RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

Piyasayi bilmedigim ve fiyat algimi kaybettigim icin olabilir diye dusunuyorum. Beliri magzalardan alabildigim icin baska sitelere cok bakmadim. Arada 1K 2K oynamis cok onemli degil. Fiyati cokmu kazik ornek vereyim 35klik sistemde 46k ya mi satiyorlar tam olarak anlamadim, aciklama sansin var midir?

O sistemin hakkı en fazla 30k. Aşırı şekilde kazık fiyat. Hatta kazık kelimesi yetersiz kalır öyle diyeyim.

Benzerini 35K'ya aldım. Çok pahalı bir ürün.

Akakca uzerinden urunlere tek tek baktigimda, en ucuz fiyatlarini topladigim zaman 52K civari bir fiyat olusuyor. Ben mi yanlış hesapladim bilmiyorum ama fotografta bulunun butun urunlerin fiyatlarini tek tek topladigimda boyle oluyor.

O sistemin hakkı en fazla 30k. Aşırı şekilde kazık fiyat. Hatta kazık kelimesi yetersiz kalır öyle diyeyim.

Bu sistemin aynisini nasıl 30k ya bulabilirim bir yontemi mi var.
--Akakca uzerinden urunlere tek tek baktigimda, en ucuz fiyatlarini topladigim zaman 52K civari bir fiyat olusuyor. Ben mi yanlış hesapladim bilmiyorum ama fotografta bulunun butun urunlerin fiyatlarini tek tek topladigimda boyle oluyor.--(diger arkadasa verdigim cevap)

Akakca uzerinden urunlere tek tek baktigimda, en ucuz fiyatlarini topladigim zaman 52K civari bir fiyat olusuyor. Ben mi yanlış hesapladim bilmiyorum ama fotografta bulunun butun urunlerin fiyatlarini tek tek topladigimda boyle oluyor.

Ben hazır sistem üzerine yükseltme yaptım lakin bu kadar pahalıya patlaması imkansız.

Lütfen @560052'ın attığı 7900 GRE'li sistemi alın, emin olun pişman olmazsınız.

Bu sistemin aynisini nasıl 30k ya bulabilirim bir yontemi mi var.
--Akakca uzerinden urunlere tek tek baktigimda, en ucuz fiyatlarini topladigim zaman 52K civari bir fiyat olusuyor. Ben mi yanlış hesapladim bilmiyorum ama fotografta bulunun butun urunlerin fiyatlarini tek tek topladigimda boyle oluyor.--(diger arkadasa verdigim cevap)

Ürünlerin fiyatlarını teker teker toplamak bazen mantıklı olmaz, sonuçta piyasada parasını hak etmeyen çok ürün var :).

Eki Görüntüle 2265739

Bu bilgisayari almayi dusunuyorum oyun gelistirme uzerinde calisiyorum, CS, Valorant ve hikaye oyunlari oynuyorum. Sizce yeterli midir? Bana gayet yeterli geldi hem fiyat acisindan hem islemci acisindan render alma adina. Hazir sistem oldugu icinde uzerinde cok bir degisiklik yapamiyorum. Kendi harici 1TB M.2 SSD var onu ekleyeceğim kapasite sorunu yasayacigimi dusunmuyorum bu yuzden. Sizce alınır mı? Ya da farkli modifikasyonlar yapilmali mi?
Bütçe max kaç k olur?

Onceki yazdiklarimda belirttim sadece İtopya ve Vatan Bilgisayar uzerinden yapabilirim diye.

Bütçe maksimum 50k.

Attığım şekilde özelleştir.

Çok iyi sistem. 4070 Ti Super var.

1722112294676.png

Onceki yazdiklarimda belirttim sadece İtopya ve Vatan Bilgisayar uzerinden yapabilirim diye.

Bütçe maksimum 50k.
Neden sadece İtopya ve Vatan?

Bütçe maksimum 50k.
Neden sadece İtopya ve Vatan?

Son düzenleme:

Attığım şekilde özelleştir.

Çok iyi sistem. 4070 Ti Super var.

Eki Görüntüle 2266088

Yazdiklarimi tam olarka okumadin sanirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı