RTX 4060 Ti ve i5 13600K'lı sistem 36 bin TL eder mi?

Olanla ölene çarek yok derler ama insna kazıklanınca kötü hissetmiyor değil 😄😄

İyi yanından bakarsak bunlar tecrübe oluyor. O fazla verilen para kazanılır bir daha donanım/bilgisayar alırken herkesten ucuza alınır. Biz de çok kazık yedik, herkes yedi. Vatan, ofis bilgisayarını "oyun bilgisayarı" diye mi itelemedi, mahalle bilgisayarcısı "4 GB bu her oyunu açar" diye GT 730'u mu. Böyle böyle pişip bugüne geldik.

İyi yanından bakarsak bunlar tecrübe oluyor. O fazla verilen para kazanılır bir daha donanım/bilgisayar alırken herkesten ucuza alınır. Biz de çok kazık yedik, herkes yedi. Vatan, ofis bilgisayarını "oyun bilgisayarı" diye mi itelemedi, mahalle bilgisayarcısı "4 GB bu her oyunu açar" diye GT 730'u mu. Böyle böyle pişip bugüne geldik.
Kesinlikle çok doğru insan bir şeyden zarar görmedikçe o şeyi yapmaya devam ediyor. Zaten tecrübelerde böyle kazanılıyor ya.

İyi yanından bakarsak bunlar tecrübe oluyor. O fazla verilen para kazanılır bir daha donanım/bilgisayar alırken herkesten ucuza alınır. Biz de çok kazık yedik, herkes yedi. Vatan, ofis bilgisayarını "oyun bilgisayarı" diye mi itelemedi, mahalle bilgisayarcısı "4 GB bu her oyunu açar" diye GT 730'u mu? Böyle böyle pişip bugüne geldik.

Çok doğru ya. Ozellikle eskiden AMD kartlar da 6780 rakamlı seriler vardı. 2. rakamı ne kadar yüksekse o kadar iyiydi hatırladığıma göre, ben 6380'li bir şey almistim. Orada iyi kazıklandım. Sonra bir insan evladı çıktı da 9800GT verdi bana bayağı iyiydi :)

Dolandırılarak pişmek bu işin özünde var

Valla ne yalan söyliyim sohbet daha keyifli geldi. 😄😄

Sistemi unuttum bile

Bak eklemeyi unutmuşum, bir de Intel HD2000 ekran kartı kazıklanma olayım vardı :) orada bu işte tam piştim. MSI HD2000 All-in-One PC'yi bana özel oyuncu PC'si olarak satmışlardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı