RTX 4060 Ti yerine 7700XT alınır mı?

Bütçe
15000
Ya AMD'nin muhabbeti abartılıyor ya da ben çok şanslıyım.
Yok şanslı değilsin aynı kartı kullanıyoruz, bende sorunsuz kullanıyorum.

Çok abartıyorlar, 4060 aldıktan sonra aynı paraya 6900XT satıldığını görüce kuyruk acısı olabilir diye düşünüyorum.

Ki bu adamlar kendi ürettikleri SoClerde kendi ürettikleri işletim sistemini çalıştıran adamlar. Olabilir hata çıkar, düzeltilir.
Ya AMD'nin muhabbeti abartılıyor ya da ben çok şanslıyım.

Zaman zaman AMD zaman zaman NVIDIA kullandım. Şu an ikisi de mevcut.
Hiçbir ciddi sorun görmedim iki taraftan da. En fazla MSI Afterburner fan ayarım falan bozuldu 30snde tekrar yaptım.

İnsanların "aman Allah korusun uzak durun" dediği RX 580 8GB'ı dahi kullandım bir kere bile başımı ağrıtmadı. Kartı bir tanıdığıma verdim hala kullanımda, hala sorunu yok.
Aynen öyle gereksiz bir abartı var diye düşünüyorum, sürücü araştırmaktan aciz insanlar gelmiş yorum yapıyor.

Başkan AMD'ye yada sana kastım yok yanlış anlama, sadece yazdıkların komiğime gitti, benim paşa paşa NVIDIA alma sebebim CUDA çekirdeklerine ihtiyacım olması başka bir şey değil, zaten öyle olmasa zamanında 2.el 6700XT alıp geçerdim.
Reis bende AMD sponsoru değilim heralde verdim parasını aldım kartı, bir kez hata yaşamadım, iki kişiye 6700XT, bir kişiye 6600 aldırdım hepsi memnunlar, bir tane sürücü yükleyip sürücüde kalmak bu kadar zor olmamalı 2024 yılındayız.

Velhasıl kelam 7700XT alacağım sanırım. 4070 ile sidik yarıştırıyor. Tek merakım Ray Tracing açınca çoğu AMD kart sıçıyor. Bu kartın Ray Tracing performansı nasıl?

Velhasıl kelam 7700XT alacağım sanırım. 4070 ile sidik yarıştırıyor. Tek merakım Ray Tracing açınca çoğu AMD kart sıçıyor. Bu kartın Ray Tracing performansı nasıl?
7700XT ile RT açarsan yine 4060 Tİ'dan daha iyi performans veriyor.
asd.PNG

Ray Tracing açınca çoğu AMD kart sıçıyor.
7000 serisinde RT olayını biraz geliştirdiler. Hala Nvidia kadar iyi olmasa da hiç yoktan iyi.

Hocam bende sizin gibi arada kaldım sonra 7700XT'yi tercih ettim pişman değilim. Hepsiburada Com'dan alın alacaksanız.

1080p de çok darboğaz yapar mı ki şu anki monitörüm 1080p hem ekran kartı hem monitör alayım demiştim. Bir tık tuzlu gelecek gibi oldu.

1080p de çok darboğaz yapar mı ki şu anki monitörüm 1080p hem ekran kartı hem monitör alayım demiştim. Bir tık tuzlu gelecek gibi oldu.
Şimdilik ekran kartını alın. Piyasası çok hareketli ama yükselecek deniyor fiyatları. Sonra bütçe oluşursa alırsınız monitörü de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı