Söylediğiniz kart gerçekten tam bir F/P ürünüymüş. ileride 7800x3D bile taksanız sorun yaşatmaz. VRM için değerleri harika seviyede, gerçekten şaşırtıcı bir kart. Kim tavsiye ettiyse sağ olsun. Ben 9000 serisini de düşünerek Gen5 ve PCI5 özelliklere yatırım yaparak öneri yapmıştım ama bu tercihte çok çok iyi. Sadece Micro-ATX olması sizi montajda zorlar. Bende şuan aynı sorundan müzdaribim. Size önerdiğim soğutucu o karta olmaz maalesef.
Thermalright Assassin X 120 Refined SE PLUS TL-C12RB V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Bu bile zorlar muhtemelen montajda ama yine de, sağ fan RAM'in tam üzerine oturacaktır.
----
Şuan kullandığım kasa. Geniş ön panel 140mm fan desteği ile hava akışı çok iyi sağlanıyor ve kaliteli malzeme.
Biraz daha uygun fiyatlı olarak, Full mesh ön panel, 3x 120mm fan desteği, 3600m fan desteği. İnce toz filtresi ile gözü kapalı alınabilir bir kasa.
Phanteks Eclipse P300a Mesh Ön Panel, Temperli Cam, Mid Tower Oyuncu Bilgisayar Kasası, Saten Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
-----
Monitör içinde;
2K için 27'' çok ideal oluyor. Kullandığım monitörleri önerebilirim F/P ürünleri olarak. Yarış, FPS, hikaye bazlı atmosferik oyunlarda hem siyah-beyaz dengeleri, hem geniş renk gamı ile renk gerçekçilikleri ve ghosting, input lag gibi sorunları olmamaları nedeniyle bu iki monitörü öneririm.
VIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-2 2K 1Ms 185Hz IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bu monitör Fast IPS panelde (185hz), sRBG değer %137, DCI P3'ü %95, %97 NTSC, 8 bit+FRC ile 10bit renk skalasında. 300 cd/m2 parlaklık ile hem statik hem de dinamik kontrastı benzer fiyatlı monitörlerde olmayan özelliklere sahip. Görsel olarak istenen her şey var açıkçası. Birde DCR özelliği ile oyun ve filmlerde özellikle görsel olarak anlık parlaklık ve siyah-beyaz dengesi, netlik otomatik olarak algılanıyor ve çok daha görsel olarak iyi sonuçlar veriyor. 1 ms MPRT değeri var.
Diğer PC'de kullandığım 32'' Samsung Odyssey G6 Monitör 240Hz ve biraz daha pahalı ancak yüksek yenileme ve benzer özellikleri ile bir adım önde ama fiyat olarak da daha yukarıda maalesef.
Daha iyi tavsiyelerde gelebilir umarım, benim bildiklerim bunlardı.