RTX 4060 veya 4070 laptop önerisi

friskybith

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
KASA: Lian Li O11 Vision

İŞLEMCİ: Ryzen 7 7800X3D

SSD: Kingston KC30001TB +SAMSUNG 980 PRO 1TB

RAM: CORSAİR VENGEANCE 2*16 6000MHZ

GÜÇ KAYNAĞI: MSI MPG A1000G

EKRAN KARTI: ASUS ROG STRİX 4080 16GB

SIVI SOGUTMA: ASUS ROG RYUJİN III ARGB

ANAKART: ROG STRİX X670E-E GAMİNG

MONİTÖR: ROG STRİX OLED XG27AQDMG

MOUSE: ROG PUGİO 2

KLAVYE: ASUS ROG CLAYMORE II

MOUSEPAD: STEELSERİES XL RGB
Arkadaşlar selam. Masaüstü sistemi dagitma gibi bir hata yaptim ekran karti ve islemciyi satarak, o yüzden laptop bakıyorum varsa önerileriniz sevinirim. Oyun için kullanacağım bir sure idare etsin istiyorum.

17 inç alın derim. Hem büyük ekran daha iyi hem de soğutması daha başarılı. Altına Turbo fanlı soğutucu alırsanız, masaüstünü aratmaz.

Ekran inçi ile soğutmasının alakası yok.

Kasa daha büyük olduğu için soğutma için daha fazla yer ayrılabiliyor. Borular daha uzun koyulabiliyor. 15.6 inç 4060 laptopum şu an kullandığım 17 inçe göre çok daha fazla ısınıyordu.

Olay kasanın büyük olması değil. Cihazın soğutma performansı. Görüyoruz 17 inç Monster'ları, bazı MSI modelleri. Hepsi cayır cayır ısınıyor.

Olay kasanın büyük olması değil. Cihazın soğutma performansı. Görüyoruz 17 inç Monster'ları, bazı MSI modelleri. Hepsi cayır cayır ısınıyor.

Asıl olay tabii ki cihazda kullanılan soğutma sistemi. Aynı sistemdeki17 inç Monster'ı 15 inç Monster ile kıyaslamak lazım. MSI Katana 17 kullanıyorum. 4070 ekran kartı ile 15 inç 4060 ekran kartlı ASUS'tan daha serin oynuyorum.

Asıl olay tabii ki cihazda kullanılan soğutma sistemi. Aynı sistemdeki17 inç Monster'ı 15 inç Monster ile kıyaslamak lazım. MSI Katana 17 kullanıyorum. 4070 ekran kartı ile 15 inç 4060 ekran kartlı ASUS'tan daha serin oynuyorum.

Modelleri önemli, soğutma sistemi önemli işte burada ekran inçinin bir önemi yok.

Aslinda 17 inc taraftarıyım şuana kadar 15.6 inc hic kullanmadim daha önce. İslemciyi en az ne olmali hangi marka iyidir baya uzak kaldim masaüstü toplayinca.

60k gecmesin mumkunse. Bir de ikinci el de bakabilirim aslinda marka model varsa oneriniz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı