RTX 4060 vs RX 6700 XT

Hocam peki üstte ki arkadaşın da dediği gibi 3080 de mantıklı olabilir mi?

Mantıklı olabilir fakat ne olursa olsun 2. el alıyorsun kart elinde kalabilir, ısıtılmış kartı sana satabilir mining yapılma ihtimali yüksek modeller servis desteğinden mahrum falan da kalıyorsun risk almayı seviyorsan tercih edilebilir. Ben şahsen 2025 yılında almazdım. Alacaksanda fatura tarihi Max 3 sene olsun.

Mantıklı olabilir fakat ne olursa olsun 2. el alıyorsun kart elinde kalabilir, ısıtılmış kartı sana satabilir mining yapılma ihtimali yüksek modeller servis desteğinden mahrum falan da kalıyorsun risk almayı seviyorsan tercih edilebilir. Ben şahsen 2025 yılında almazdım. Alacaksanda fatura tarihi Max 3 sene olsun.
7700xt gibi 3080 i de sıfır bulamaz mıyım veya yani bulsam da zor mu bulurum? hiç bakmadım çünkü o karta.

7700XT gibi 3080'i de sıfır bulamaz mıyım veya yani bulsam da zor mu bulurum? Hiç bakmadım çünkü o karta.

2020 çıkışlı kart sıfır olarak tercih edilmez bulma ihtimalinizde çok düşük birisinin deposunda falan unutması lazim. Kısacası yayın yaparım diyorsan NVIDIA ama ben oyuncuyum diyorsan kesinlikle AMD 7700 XT kas gücü ve teknoloji olarak 4060 modelini havada 76 ya katlar. Güncel kart çoğu zaman daha iyidir bunu da aklından çıkarma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı