Arc B580 kullanıyorum öneririm kesinlikle 2K da fazlasıyla iş görüyor.
Yapma gözünü seveyim bir Arc kart kullanıcısı olarak nasıl bu yorumu yapabiliyorsun?
Arc B580 kullanıyorum öneririm kesinlikle 2K da fazlasıyla iş görüyor.
Yapma gözünü seveyim bir Arc kart kullanıcısı olarak nasıl bu yorumu yapabiliyorsun?
Neyi yapmayım kardeşim iyi misin sen? Bizzat kullanıyorum taş gibi kart hiçbir problem de yaşamadım ne driver da ne başka bir şeyde sadece 2015 öncesi oyunlar da bir tık problem yaratabilir onun dışında taş gibi kart. 1.5 aydır kullanıyorum hiçbir an da pişman olmadım.
En son tercihiniz B580 olmalı, asla önermiyorum. Sürücü problemleri, her güncellemede performans iyileşse de bir sonraki güncellemede bozulması gibi bir sürü sorun. Hala stabil değil. Birçok örneği var forumda.
Arc A750 kullanıyorum 5 driver güncellemesinin 3Ü sorunlu oluyor bu sürümlere denk gelirsem ortalama günde 1 kere driver kaynaklı mavi ekranlara maruz kalıyorum millet RX 6600 gibi modeller ile GoW gibi oyunlarda yüksek FPS alırken ben 45 FPS gibi değerler alıyorum extra olarak Marvel Rivals'dan örnek vereyim oyun çıktıktan 1 ay sonra gelen yazılım güncellemesi ile oyunu oynamaya başlayabildim Detroit: Become Human falan da sorunlu, eski Doom serileri vs açılmıyor Most Wanted gibi eski oyunlarda 1060 daha verimli çalışıyor gibi vs dert yanabilecegim bir sürü sorun var kartın yama notlarini oku a oyununda yüzde 60 performans artışı gibi şeyler yazıyor sence bu kart normal mi?
hocam sizin kart karşılaştırma konunuzdan biraz bağımsız olacak ama işlemciyi 5 7600 yerine 5 5600x olarak seçsem yaşanacak düşük dar boğazı fazla hisseder miyim?Arc A750 kullanıyorum 5 driver güncellemesinin 3Ü sorunlu oluyor bu sürümlere denk gelirsem ortalama günde 1 kere driver kaynaklı mavi ekranlara maruz kalıyorum millet RX 6600 gibi modeller ile GoW gibi oyunlarda yüksek FPS alırken ben 45 FPS gibi değerler alıyorum extra olarak Marvel Rivals'dan örnek vereyim oyun çıktıktan 1 ay sonra gelen yazılım güncellemesi ile oyunu oynamaya başlayabildim Detroit: Become Human falan da sorunlu, eski Doom serileri vs açılmıyor Most Wanted gibi eski oyunlarda 1060 daha verimli çalışıyor gibi vs dert yanabilecegim bir sürü sorun var kartın yama notlarini oku a oyununda yüzde 60 performans artışı gibi şeyler yazıyor sence bu kart normal mi?
Arkadaşım AMD'nin tamamen sorunsuz olduğunu düşünüyor herhalde. İnan bana driver olarak ne ben ne nişanlım tek bir problem yaşamadık gidip Arc B580'e Ryzen 3600 takarsan sorun yaşarsın tabii. Stabil olması ve sorunsuz olması açısından Intel işlemci gerekiyor tek bir problem yaşamadım.
Sizin adınıza üzüldüm Intel'in piyasaya ilk sürdüğü kart olduğundan B580'e göre çok daha sorunlu maalesef ama driverlar ile sorunların çoğu giderildi diyen de var.
Eski oyunlar konusuna katılıyorum ciddi anlamda 2015 öncesi oyunlar da sıkıntı çıkarabiliyor ama düzleceğini düşünüyorum onun dışında TLOU 2 de 2K da 80 FPS üstü alıyorum high - medium da.
tamamdır teşekkürler@Kayra Han, yapabiliyorsanız 7500F alın. 7500F ile 7600 arasında dahili grafik kartı dışında büyük bir kart yok. Ben 5600 alacağım diyorsanız 5600 alın. 5600 ile 5600x arasında fazla bir fark yok.
Hocam sizin kart karşılaştırma konunuzdan biraz bağımsız olacak ama işlemciyi 5 7600 yerine 5 5600X olarak seçsem yaşanacak düşük dar boğazı fazla hisseder miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.