RTX 4060 vs RX 6700 XT

@HakanXD, düzelecek gibi değil. Sürücü sorunlarını düzelttiğinde alınabilir evet ama şu an için tercih edilmemeli. Neden düzeleceği garanti olmayan bir kart ile aylar, yıllar bekleyelim, uğraşalım? Bakın düzelmez demiyorum, düzelmesi zaman alacak.

Son düzenleme:
@HakanXD, düzelecek gibi de değil. Sürücü sorunlarını düzelttiğinde alınabilir evet ama şu an için tercih edilmemeli. Neden düzeleceği garanti olmayan bir kart ile aylar, yıllar bekleyelim, uğraşalım?

Daha çok ekmek yemesi lazım 2 rakibide 20 senedir piyasada rekabet edemez. O kadar kolay değil.

Herkese merhaba, sistem dizeceğim fakat ekran kartında çok kararsız kaldım. İnternette 4060 ve 6700XT arasında 500 - 1K arasında bir fark olduğunu gördüm 6700XT daha pahalı fakat 4 GB VRAM için bu fiyat farkı kabul edilebilir gibi geliyor bana. DLSS vs açmayı düşünmüyorum çünkü Valorant GTA War Thunder CoD oyunları gibi oyunları orta grafiklerde oynamayı düşünüyorum desteklerse tabii ki de daha da üst grafiklere çıkarım ama kartı yormak istemiyorum. Vaziyet bu şekilde bu durumda hangi ekran kartını almam benim için daha iyi olur sizce? Amacım yüksek FPS almak yardımcı olursanız sevinirim. İşlemci konusunda sorun yok darboğaz yapmayacak bir işlemci seçeceğim.
Tabii ki RX 6700 XT, 6700xt 4060 ı havada karada geçer ve 12 GB VRAM de oldukça güzel, hem 6700xt 2k da kullanılabilir ama 4060 2k da sorun çıkarır

İkisi de değil RX 6800 şiddetle tavsiye ederim. İlla ikisi arasından RX 6700XT fakat çok az bütçe artırarak RX 6800 almak çok ama çok daha karlı bir iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı