RTX 4060 vs RX 6700 XT

YilmazGokturk.yz

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12400F / Asus Dual RX 6700XT G.Skill Ripjaws8x2 3200MHz DDR4 RAM KIOXIA EXCERIA PRO 1TB & WD Blue SN580 1TB
Merhaba arkadaşlar, elimde 2 ekran kartı da var. Hangisi daha güçlü ve iyiyse kendi bilgisayarıma, diğerini küçük kardeşimin bilgisayarına takacağım. Gerçekten çok kararsız kaldım. Her gün tak çıkar yapmak istemediğim için bir kere karar verip o şekilde bırakmak istiyorum. Sizce hangisini kullanmalıyım?
CPU: i5-12400F

Merhaba arkadaşlar, elimde 2 ekran kartı da var. Hangisi daha güçlü ve iyiyse kendi bilgisayarıma, diğerini küçük kardeşimin bilgisayarına takacağım. Gerçekten çok kararsız kaldım. Her gün tak çıkar yapmak istemediğim için bir kere karar verip o şekilde bırakmak istiyorum. Sizce hangisini kullanmalıyım?
CPU: i5-12400F
RX 6700XT bariz daha güçlü bir kart saf performans olarak. Birde 12GB.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşin içine RT girmediği sürece sıkıntı yok.

Hem biraz daha iyi saf güce sahip olması hem de VRAM avantajından dolayı 6700 XT.

RX 6700XT bariz daha güçlü bir kart saf performans olarak. Bir de 12 GB.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşin içine RT girmediği sürece sıkıntı yok.

Sorulacak soru bile değil, tabii ki RX 6700 XT.

Hem biraz daha iyi saf güce sahip olması hem de VRAM avantajından dolayı 6700 XT.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim hocalarım o zaman 6700XT'ye geçiyorum. Ayrıca bildiğiniz stabil bir sürücü sürümü var mı?

@YilmazGokturk.yz, güncel sürücüleri kullanıyorum ben. Daha 1 kere bile sorun yaşamadım.

4060 tabii ki, karşılaştırmak bile hata.

4060 da DLSS 4 ve Frame Gen var. 6700 XT de sadece biraz daha kas gücü, VRAM var ve RT performansı rezalet.

Yeni nesil oyunlarda zorunlu RT olduğunu herkes unutuyor, AMD kartların RT performansı kötü olduğu için kas gücününün bir anlamı kalmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı