RTX 4060 yeterli mi?

Daha fazla  
4060 ve Ryzen 5 5600 ile bir sistem kurmayı düşünüyorum. Sistemden beklentim, 1080p çözünürlükte yüksek-Ultra ayarlarda 60-80 FPS arası oynayabilmek. Şu an 4070 almak için maddi durumum yok. YouTube'dan oyun testlerine baktım, şu an en çok sistem zorlayan ve optimize olmayan oyunlardan biri olan Stalker 2'de bile yüksek ayarlarda FG ve DLSS desteği ile rahat bir şekilde oynatıyor ve beklentimi karşılıyor gibi görünüyor. GTA 6 için ise düşük, yüksek ve orta ayarların karışımıyla 60 FPS oynama gibi bir beklentim var. Sizce beni üzer mi? Beklentilerimi rahat karşılar mı? VRAM'in 8 GB olduğunu biliyorum, AMD istemiyorum. Teşekkürler.

Hocam şu zamanlar 4000 serisi almak pek mantıklı değil isterseniz 5000 serisini bekleyin.

Oyun için alıyorsanız size tavsiyem bütçenizi 16k ya çıkarabilirseniz Rx7700xt almanız. 12gb ram ile Rtx4060 tan çok daha güçlü bir kartınız olur ve size uzun yıllar gider.

Kartı 1080p'de kullanacağınızı belirtmişsiniz, gayet yeterli olacaktır. DLSS 3.5 desteğiyle 60fps altına hiçbir oyunda düşeceğinizi sanmıyorum ancak GTA VI için bir şey söylemek zor, 8 GB VRAM GTA VI için yeterli olur mu emin değilim açıkçası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı