RTX 4070 10 yıl boyu idare eder mi?

GTX 470-GTX 480 GTX 750 Ti- GT 1030 dengi. Kartın gücünü bilmeyip de kafadan sallayarak cevap verenlere çok sinir oluyorum.
1030’a güçlü mü diyorsunuz? Diyorsanız istediğiniz kadar sinir olabilirsiniz. Yurtdışında adamlar 3060’a giriş seviyesi diyor.

1080p çözünürlük tercih edersen, ışın izlemeye hiç bulaşmazsan ve dlss gibi teknolojileri göz önüne alırsak evet götürür.

2-3 sene high ultra 2k takılırsın
2-3 sene high 1080p takılırsın
2-3 sene de medium 1080p takılırsın

Gerisi artık teknolojiye bağlı ama dlss çok şey değiştirdi :)

1030'a güçlü mü diyorsunuz? Diyorsanız istediğiniz kadar sinir olabilirsiniz. Yurt dışında adamlar 3060'a giriş seviyesi diyor.

GT 1030'a güçlü falan da demedim. Arkadaşın dediği GTX 470'in GTA 5'i rahat oynatamaz iddiasına göre cevap verdim. Yahu GTX 750 Ti dengi eski amiral bir ekran kartı nasıl GTA 5'i rahat oynatamayasın?

Teknoloji sürekli değişen ve gelişen bir şey olduğu için kimse herhangi bir ekran kartı için 10 sene sonra bile çatır çatır oyun oynatır garantisi veremez.

Kartın gücünü bildiğini sanıpta boş bildirim atanlara sinir oluyorum. Neymiş efendim GTX 470 GTX 1050'den iyiymiş arkadaşın videosuna göre. Çünkü GTX 1050 bilr öyle oynatmıyor. GTX 470 nasıl 4K 37 FPS'te oynatsın.

Ben videoya göre yorum yapmıyorum. Kartın gücü GTX 750 Ti gibi ekran kartına denk. Sen gelmişsin GTA 5'i rahat oynatamaz diyorsun. GTX 750 Ti oynatabiliyorken neden GTX 470 oynatmasın? Zor durumda kalıp konuyu başka yere çeviriyorsun.

Ben videoya göre yorum yapmıyorum. Kartın gücü GTX 750 Ti gibi ekran kartına denk. Sen gelmişsin GTA 5'i rahat oynatamaz diyorsun. GTX 750 Ti oynatabiliyorken neden GTX 470 oynatmasın?
Rahat oynattığını kim söyledi ki size? 30 FPS benim için rahat değil mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı