O konuda doğrusunuz zaten, güç tüketimi tamamen değişkenlik gösteriyor o yanlış.Ben pek aşabileceğini sanmıyorum 4k'da oynasa 200W'ı 4070 ile. O yüzden bence 3 fan için ekstra para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.
O konuda doğrusunuz zaten, güç tüketimi tamamen değişkenlik gösteriyor o yanlış.Ben pek aşabileceğini sanmıyorum 4k'da oynasa 200W'ı 4070 ile. O yüzden bence 3 fan için ekstra para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.
Yanlış bilgi vermeyin.
4070 in sadece temel TDP değeri 200W, yükte daha fazla güç tüketmekte, ayrıca çözünürlük arttıkça güç tüketimi artar, öyle birşey yok.
Hocam Inventus dan Gamegaraj daki fiyata en ucuz Inno 3d modelini aldım. Aldıktan sonra 4K oynayamazsın demeyin şimdi iptal ederimBen pek aşabileceğini sanmıyorum 4k'da oynasa 200W'ı 4070 ile. O yüzden bence 3 fan için ekstra para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.
Hocam Inventus dan Gamegaraj daki fiyata en ucuz Inno 3d modelini aldım. Aldıktan sonra 4K oynayamazsın demeyin şimdi iptal ederim![]()
Buradan canlı örnekleri görebilirsin. Rt açıkken 4k'da 200W'ı bile zor görüyor. 190-195'te takılıyor. Birden fazla örnek var.
Hocam bir de benim şu anki kasamda 600 Watt Xigmatek 80+ Plus güç kaynağım var hiç değiştirmesem sıkıntı yaratır mı, asusun önerdiği de 650 watt mış zaten. Güç kaynağı veya güç kaynaklı bir kasa almasam mı. 2K için yeterse 4K için 600 watt yetmez mi? Bu iki soru kafama takıldı.
Yeterli.Hocam bir de benim şu anki kasamda 600 Watt Xigmatek 80+ Plus güç kaynağım var hiç değiştirmesem sıkıntı yaratır mı, asusun önerdiği de 650 watt mış zaten. Güç kaynağı veya güç kaynaklı bir kasa almasam mı. 2K için yeterse 4K için 600 watt yetmez mi? Bu iki soru kafama takıldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.