Bu kart ısınan bir kart değil ki, ucuz olanı al geç. Soba gibi bir kasan yok ise zaten önemi yok kısacası. Galax kafi.Benim için soğutması önemli MSI'ya da Gigabyte iki model arasında hangisi daha iyi onda tavsiye verirseniz sipariş vereceğim.
Bu kart ısınan bir kart değil ki, ucuz olanı al geç. Soba gibi bir kasan yok ise zaten önemi yok kısacası. Galax kafi.Benim için soğutması önemli MSI'ya da Gigabyte iki model arasında hangisi daha iyi onda tavsiye verirseniz sipariş vereceğim.
Benim için soğutması önemli MSI'ya da Gigabyte iki model arasında hangisi daha iyi onda tavsiye verirseniz sipariş vereceğim.
7500FLI sistemim için zor da olsa karar verdim 7800XT ile RTX 4070 arasında kalmıştım sonunda tercihimi RTX 4070'den yana kullandım sizden istediğim 2 model üzerinde karar vermedim aşağıda belirttiğim 2 modelden hangisini alayım alışveriş kredisiyle alacağım onun için HB gibi taksitli yerden almak zorundayım şimdiden teşekkür ederim.
1. Gigabyte RTX 4070 eagle OC 12 GB GDDR6X 192 bit RGB LED NVIDIA ekran kartı.
2.
MSI VGA GeForce RTX 4070 Ventus 3X 12g OC RTX4070 12 GB GDDR6X 192b DX12 PCI-e 4.0 X16 (3xdp 1xhdmı) ekran kartı.
Gigabyte alırsan doğal gaz faturanda görunur bir düşüs olur çuükü kartta yumurta pisebilir.
Gigabyte alırsan doğal gaz faturanda görunur bir düşüs olur çuükü kartta yumurta pisebilir.
Ü
Gerçekten bu kadar ısınan bir kart mı 1080 de kullanıp 3-5 ay sonra 2K ya geçmeyi düşünüyorum.
Gigabyte soğutması gayet iyi olan bir kart markası lütfen bilgisizce akıl vermeyin.
Öyle bir şey yok rahat rahat alabilirsinÜ
Gerçekten bu kadar ısınan bir kart mı 1080p de kullanıp 3-5 ay sonra 2K ya geçmeyi düşünüyorum.
Boşta 80e çıkması için bir sorunu olması lazım bilgisayarınızda bir virüs olabilir veya bakımını iyi yapmamışsınızdırKardeşimde aynı modeli var boşta 80'e çıkan kart kanka.
Kanka ilk 2 3 ay dediğin doğru ama 2 3 ay sonra alev gibi yanıyor.
Genelde en ucuzunu almak en mantıklısı oluyor.
Ama bunun gibi güzel bir modeli en ucuzundan 500 TL gibi az bir miktar farkla alabilme şansınız var. En mantıklısı bunu almanız olacaktır.![]()
Galax GeForce RTX4070 EX Gamer White 12GB 192Bit GDDR6X 3xDP 1xHDMI RTX 4070 Ekran Kartı (47NOM7MD7KWH) | Teknobiyotik
Galax GeForce RTX4070 EX Gamer White 12GB 192Bit GDDR6X 3xDP 1xHDMI RTX 4070 Ekran Kartı (47NOM7MD7KWH)www.teknobiyotik.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.