RTX 4070 PC toplama önerisi

Bütçe
70.000
Güzel. Ancak monitöre bütçe kalmaz.
Monitörü var mı yok mu arkadaşın bilmiyorum uygun olup olmadığını belirtmiş sadece. Şu devirde teknolojiyi 1 kere alırsın geçtikçe pahalılaşıyor. Bunları alıp monitörü yoksa bile monitörü sonrasında alması mantıklı olur. 4070-70Ti Veya Super sisteme para vereceğine 4080 alsın mis.

Güzel. Ancak monitöre bütçe kalmaz.
Hocam bişey sormak istiyorum mesela gigabyte rtx ile diğer daha az bilindik markalar arasında neden bu kadar fiyat farkı oluyor

Merak etmeyin tartışma olmayacak. Arkadaşı azıcık bile takmıyorum. 4070 Ti Super'i bekleyin, fiyatına göre yeniden konu üzerinde yorumlar yaparız zaten 1 aya alacakmışsınız.
Tamamdır hocam sağolun

Hocam bişey sormak istiyorum mesela gigabyte rtx ile diğer daha az bilindik markalar arasında neden bu kadar fiyat farkı oluyor

Tamamdır hocam sağolun
Marka farkı var işte. Mesela Msi ventus genelde bir tık daha pahalı olur ancak Inno3d diye bilmediğin bir marka gelir ve msi'dan 10 derece daha soğuk çalışır. Markaya bakmayacaksın.

Inno3d yi önerirmisiniz hocam
Hocam sen 4070ti super ile attığım temeli alırsan güzel olur. Tabi eğer bu seni borca vs sokmayacaksa. Eğer toplam monitör dahil 70k vermek istemiyorum diyorsan gamegaraj'daki 4070 super sistemi r7 7700, asus prime b 650m k gskill trident 6000 mhz 16x2 32gb ram, kingston kc3000 1tb seçip alabilirsin. Ama sıvı soğutma seçmen lazım. msi seçersen 49k'ya geliyor. 9k da monitör toplam 58'e kapatırsın. Ama dediğim gibi 70k vermek seni batırmayacaksa attığım temeli alıp 4070ti Super bekle.

Hazır PC almak sizi daha çok mutlu eder. Bu arada hazır PC'den kastımız Casper falan değil, yanlış olmasın. İtopya gibi hazır toplanmış PC'den bahsediyorum. Hem parası tek tek toplamaktan daha ucuz hem de rahat rahat kurulu geliyor ekran kartı hariç.
Bu bütçelerle 4070 Ti ve monitör alabiirsin. Güzel bir araştırmayla en iyisi bulunur. İtopya vs gibi sistemlere bakabilirsin.

Ben sana bulamayacağın ucuzlukta 4080 sistem topluyorum. İster al, ister alma sana kalmış bu fırsat eline zor geçer. Diğer çöp sistemlere o kadar para vermeyi düşündüysen bunu hayli hayli alırsın.
70.750 TL
Kardeşim bu ne? Kasa çöp, SSD çöp, işlemci gereksiz, PSU fahiş, anakart fahiş, sıvı soğutma gereksiz. Aşırı derecede dengesiz ve saçma sapan bir sistem. Bilmediğiniz konularda araştırma yapmadan öneride bulunmayın. Ayrıca aynı fiyata TUF varken Ventus önerilmez.
İsterseniz 4070 Ti Super bekleyin. Beklemezseniz aşağıdakinin SSD'sini KC3000 yapın ve alın.
Hazır PC almak sizi daha çok mutlu eder. Bu arada hazır PC'den kastımız Casper falan değil, yanlış olmasın. İtopya gibi hazır toplanmış PC'den bahsediyorum. Hem parası tek tek toplamaktan daha ucuz hem de rahat rahat kurulu geliyor ekran kartı hariç.
Bu bütçelerle 4070 Ti ve monitör alabiirsin. Güzel bir araştırmayla en iyisi bulunur. İtopya vs gibi sistemlere bakabilirsin.
İtopya dediğin elemanlar, Vatan'ın sanal şubesi gibi. Ayrıca burada İtopya'dan bir şey satın alma gafletinde bulunan çoğu kişi, sorun yaşadı fahiş fiyatlardan ayrı olarak da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı