RTX 4070 R5 7500F sistemde CS2 200 FPS'in altına düşebiliyor

Hocam aynı sistemi kasım 2 de topladım daha çok yeni 400'ün altına FPS düşmüyordu CS2 de NVIDIA App'e 566.36 güncellemesi geldi sonra FPS'ler herkeste düştü bunu tüm forumlarda YouTube kanallarında vs paylaştılar şu an yeni güncelleme geldi ama hala düzelmedi bende o konuyla alakalı yazıyorum buraya çözüm bulursam söyleyecğeim sana da tamamen NVIDIA App sorunu.

Hocam aynı sistemi kasım 2 de topladım daha çok yeni 400'ün altına FPS düşmüyordu CS2 de NVIDIA App'e 566.36 güncellemesi geldi sonra FPS'ler herkeste düştü bunu tüm forumlarda YouTube kanallarında vs paylaştılar şu an yeni güncelleme geldi ama hala düzelmedi bende o konuyla alakalı yazıyorum buraya çözüm bulursam söyleyecğeim sana da tamamen NVIDIA App sorunu.
Benim monitörüm 1440p. Siz 1080p'de mi 400 fps altına düşmüyordunuz?

Oyunları NVIDIA App'ten optimize ediyorsanız FPS'i bayağı düşürebiliyor. Onun dışında NVIDIA güncellemelerinde falan hiç FPS düşüşü yaşamadım her güncellemede biraz daha iyileşiyor hatta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı