Elektronik RTX 4070 sistem 32.999 TL

İyi de dostum senin dediğine göre asgari ücret 3 bin artıyorsa aynı sistem 10-15 bin pahalanıyor. Fiyatlar 3-4 kat artarken asgari ücret 1.5 kat artsa ne fayda? 😃

Ya kanka dalga mı geçiyosun? Hangi sistem 3-4 kat arttı? Geçen yıl 15k olan sistem şu an en fazla 20 bin. En basitinden arkadaşın dediğine göre 2 ay önce 33 binmiş şu an 36 bin. 2 ay önce 4 asgari ücretle alabiliyorken şu an 3.2 asgari ücretle alabiliyorsun. Türk halkının alım gücünün ne olduğunu öğrenmesi gerekiyor.

Sırf içinde 4070 olsun diye bütün parçaları idare edecek şekilde dizmişler. Birkaç ay önce olan 4070'li sistemler ile arasında çok fark var

Bundan 2 ay önce asgari ücret 8 bin TL'ydi. Şu an 11 bin TL. Tamam ekonomi gerçekten berbat ama eleştirilecek şeyi eleştirin.
Asgari ücret fiyatlar artsın diye mi yapılıyor ? Yoksa alım gücü rahatlasın diye mi yapılıyor ? Bu yorumu hangi kafayla yazdınız acaba.

Ya kanka dalga mı geçiyosun? Hangi sistem 3-4 kat arttı? Geçen yıl 15k olan sistem şu an en fazla 20 bin. En basitinden arkadaşın dediğine göre 2 ay önce 33 binmiş şu an 36 bin. 2 ay önce 4 asgari ücretle alabiliyorken şu an 3.2 asgari ücretle alabiliyorsun. Türk halkının alım gücünün ne olduğunu öğrenmesi gerekiyor.
13700K yı 3 ay önce 9.000 TL ye aldım. Şuan gir bak bakalım ne kadar olmuş. Ne anlatıyorsunuz siz Allah aşkına ? Hangi gözlüğü kullanıyorsunuz bakar kör müsünüz anlamadım ki. Dolar 19 dan 27 olmuş adam 15k olan sistem 20 bin olmuş diyor. Herkes sizin gibi ucuza hazır sistem kovalamak zorunda değil. Zaten bu sistemler yüzünden sarı site bilgisayar çöplüğüne döndü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı