27 Temmuz'da vatandan bir RTX 4070 Super ve Rampage C9 Blade işlemci soğutucusu aldım. Ürünler her şey yolundaydı ama dün akşam GTA 5 FiveM oynarken ekran birden çalışmamaya başladı. Sistemi yeniden başlattım ama ekran kartındaki LED ışık yanmıyor ve USB girişler çalışmıyor. BIOS pilini söktüm ve taktım, RAM'leri söktüm ve taktım, ama hiçbiri işe yaramadı. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Hocam götürdüm oradaki çalışan diyor ki islemcide sorun var dedi hayla sorunun cevabını bilmiyorum bilgisiyar bu gün çıkarsa sorunun kaynağını öğreneceğim
Hocam sorun, ekran kartı Gigabyte Eagle 4070 Super yeni çıktığından dolayı driver sorunu varmış kendinden fazla voltaj alınca arıza çıkmış ve diğer bilgisayar parçaları kendini güvence altına almak için kilitlemiş kendini sistem. Eski ekran kartımı taktılar (GT 640) ve çalıştı sorun ekran kartındaymış yeni ekran kartı takacaklar.
Hocam sorun, ekran kartı Gigabyte Eagle 4070 Super yeni çıktığından dolayı driver sorunu varmış kendinden fazla voltaj alınca arıza çıkmış ve diğer bilgisayar parçaları kendini güvence altına almak için kilitlemiş kendini sistem. Eski ekran kartımı taktılar (GT 640) ve çalıştı sorun ekran kartındaymış yeni ekran kartı takacaklar.