RTX 4070 sistemde RDR2'de tam performans alamamak

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Kingston Fury Beast 1×16 GB 6000 MHz CL36
SSD veya HDD modeli
Samsung Evo Plus 1 TB
Ekran kartı
İnno3d RTX 4070 Twin X2
Anakart
MSI Pro B650-P WiFi
İşlemci
Ryzen 5 7600
Bu beni rahatsız ediyor. Ryzen 5 7600 işlemci RTX 4070 1×16 GB 6000 MHz RAM ile ve 2.25X DLDSR (sanal 2K) çözünürlükte DLSS açıkken bile ortalama 60-70 FPS alıyorum. Kamp içi 50'lere düşüyor. Ayarlar hepsi Ultra ve kilit açık. RAM'im Memtest'de 0 error verdi ama sensör testi yapmadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam ben RX 6700 XT sistemde ultrada nedense sabit 60FPS alıyorum hatta karlı bölgelerde de FPS düşüşü bile yaşamıyorum, bence normal değil çünkü RTX4070 bambaşka bir seviye. Bence bu işte bir iş var.

DDR5'te Dual channel o kadar fark etmiyor.

Hocam Ultra'da evet ama DLSS ile 60-70 FPS alıyorum DLSS'siz değil.

DSR açıp çözünürlüğünü yapay arttırdıktan sonra DLSS ile düşürmek çok saçma, biraz ayar çeksen ve DSR'ı kapatırsan sorun kalmaz.

Monster Abra'a 5'im var 1660 ekran kartı 16 GB RAM RDR2'de kaç FPS ve kalitede oynarım 4 yıllık PC 1 yıl önce temizlettim.

Monster Abra'a 5'im var 1660 ekran kartı 16 GB RAM RDR2'de kaç FPS ve kalitede oynarım 4 yıllık PC 1 yıl önce temizlettim.
1080p High 50-60 fps. Ama özel ayarlamalar yaparsanda sabit 60+ fpslerle oynarsın kesinlikle. Dokuyu mutlaka Ultra yapmayı da unutma.

Hocam benim durum normal mi sizce? DLDSR 2K ve DLSS ile kapalı alan 50-60 açık alan 70 FPS almak.
Hocam sistemlerden öyle çok anlamam ama RDR2 grafik ayarlarından net anlarım. Kendisini Mx130 gibi eski bir kartta adam ederek çalıştırmıștım. Eğer sorununuz ekran kartım olması gerektiğinden düşük FPS veriyor ise benden daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır. Ama sorunuz RDR2'de hangi ayarları açmalı kaplamalı ise kendi oluşturduğum rehbere göz atabilirsiniz.

Başka sorularınız veya ekstra ayarlar hakkında bilgi almak isterseniz seve seve yardımcı olurum.

Sağolun hocam bunu da deneyeceğim teşekkürler.

Hocam 1x16 yerine 2X 8 daha iyi değil mi?

1X 6000MHz DDR5 ile aynı harita ve oyuncu sayısında 156FPS alırken, 2X 16 GB ile 177FPS aldığımı BF2042'de bizzat test ederek görmüş biri olarak sana hak veriyorum. DDR5 RAM modülünün tek kanal üzerinde ve kendi içerisinde Dual channel çalışması ile 2 adet RAM modülünün 2 kanal üzerinden sistem üzerinde Dual channel çalışması farklı şeyler.

Ben tek kanal 32 GB alacaktım, denediğim için 2X 16 GB 6000MHz aldım sonra Reddit falan diğer insanlarında testleri görünce doğru karar verdiğimi anladım. Intel sistemlerde evet bazı oyunlarda fark etmiyor ama AMD sistemler seviyor Dual channel ve yüksek frekans RAM'leri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…