RTX 4070 sistemde Red Dead Redemption 2 grafik ayarları nasıl olmalı?

Güzel gözükmüyor derken kastettiğiniz ne onu anlamadım. Yani oyunun renklerimi soluk. Ya da başka şekilde mi kötü görünüyor onu anlayamadım.

Hocam bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama kötü gözüküyor, sizlere kendi çektiğim birkaç tane ekran görüntüsü atayım. Bazen karakterlerin kıyafetleri bir yere tırmanırken uçarmış gibi oluyor, havaya kalkıyor sürekli ama oyunun fiziğinden dolayı değil bir bug gibi gözüküyor.

Dosya Ekleri

• PRDR32130885949_1_result.png
    PRDR32130885949_1_result.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 51
  • PRDR375365804_1_result.png
    PRDR375365804_1_result.png
    2 MB · Görüntüleme: 48
  • PRDR3363080864_1_result.png
    PRDR3363080864_1_result.png
    891,9 KB · Görüntüleme: 52
Hocam bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama kötü gözüküyor, sizlere kendi çektiğim birkaç tane ekran görüntüsü atayım. Bazen karakterlerin kıyafetleri bir yere tırmanırken uçarmış gibi oluyor, havaya kalkıyor sürekli ama oyunun fiziğinden dolayı değil bir bug gibi gözüküyor.

Şu an ReShade kurulumu. Ayrıca ReShade kurulu değil ise kurun oyunun renkleri normaldede soluk gibi. Yani siyah beyaz gibi geldi bana. ReShade kurunca daha canlı renkler elde ettim.

Yani sonuçta 6 yaşına girecek bir oyun olduğunu unutmamak lazım, bence gayet iyi grafikleri var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı