RTX 4070 sistemde Red Dead Redemption 2 grafik ayarları nasıl olmalı?

Güzel gözükmüyor derken kastettiğiniz ne onu anlamadım. Yani oyunun renklerimi soluk. Ya da başka şekilde mi kötü görünüyor onu anlayamadım.
Bence hem soluk hem de cansız durmasından bahsediyor bende aynı soruna sahibim ama sanırım oyun böyle ya da öyle bir atmosfer verilmek istenmiş

Güzel gözükmüyor derken kastettiğiniz ne onu anlamadım. Yani oyunun renklerimi soluk. Ya da başka şekilde mi kötü görünüyor onu anlayamadım.

Hocam bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama kötü gözüküyor, sizlere kendi çektiğim birkaç tane ekran görüntüsü atayım. Bazen karakterlerin kıyafetleri bir yere tırmanırken uçarmış gibi oluyor, havaya kalkıyor sürekli ama oyunun fiziğinden dolayı değil bir bug gibi gözüküyor.

Dosya Ekleri

• PRDR32130885949_1_result.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 51
  • PRDR375365804_1_result.png
    2 MB · Görüntüleme: 48
  • PRDR3363080864_1_result.png
    891,9 KB · Görüntüleme: 52

Şu an ReShade kurulumu. Ayrıca ReShade kurulu değil ise kurun oyunun renkleri normaldede soluk gibi. Yani siyah beyaz gibi geldi bana. ReShade kurunca daha canlı renkler elde ettim.

Şu an ReShade kurulumu. Ayrıca ReShade kurulu değil ise kurun oyunun renkleri normaldede soluk gibi. Yani siyah beyaz gibi geldi bana. ReShade kurunca daha canlı renkler elde ettim.

ReShade kurulu hocam, hangi ayarları açayım?

Yani sonuçta 6 yaşına girecek bir oyun olduğunu unutmamak lazım, bence gayet iyi grafikleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…