RTX 4070 sistemde Red Dead Redemption 2 grafik ayarları nasıl olmalı?

Dlss açınca saç sakal bozuluyor şahsen kapalı oynamayı tercih ederim.
Aynen bende açmasını sevmiyorum ama alta bıraktığım linkteki ayarları yapınca da oyun 2K'da akıcı olmuyor :/
DLSS açmanı önermiyorum kendisi otomatik FXAA açıyor ve saçlar pikselli gözüküyor bir de oyunu bulandırıyor bence.
Bende DLSS teknolojisini hiç sevmedim fps arttırmak için uzak yerleri bulandırıyor.
Gayet iyi ve oynanabilir duruyor hocam, DLSS kapatsanız kim bilir nasıl olacak.
Bu da DLSS kapalı full hali
Ekran görüntüsü 2023-11-28 003935.png

Not olarak benim bilgisayar mı sorunlu bilmiyorum ama oyunu alta alınca neden sürekli iğrenç bir şekilde çerçevesiz ekran mıdır nedir o zımbırtıya geçip duruyor rezalet ya

Hocam bu işaretli 2 dosyayı ReShade klasörüne atın.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (133).png
    Ekran Görüntüsü (133).png
    61,5 KB · Görüntüleme: 63
  • Ekran Görüntüsü (135).png
    Ekran Görüntüsü (135).png
    45,9 KB · Görüntüleme: 57
Evet hocam oldu şu anda, yapmam gereken bir ayar var mı?

Ve hocam "ReShade-shaders" adlı klasördeki "shaders" ve "texture" klasörlerini oyunun kurulu olduğu yerdeki "ReShade-shaders" adlı klasöre atın. Sonra oyuna girin.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (136).png
    Ekran Görüntüsü (136).png
    77,7 KB · Görüntüleme: 54
  • Ekran Görüntüsü (138).png
    Ekran Görüntüsü (138).png
    44,6 KB · Görüntüleme: 55
Yaptım hocam hepsini, şu anda ReShade menüsü açık.

Tamam oradan hocam bir sürü seçenek var değil mi oradan üstte uzun bir yer olacak oraya tıklayınca 2 tane seçenek çıkması lazım. "ReShade. İni" bir de "realistic ReShade preset 1.7(real blue)" siz "realistic ReShade preset 1.7(real blue)" seçin.

Tamam oradan hocam bir sürü seçenek var değil mi oradan üstte uzun bir yer olacak oraya tıklayınca 2 tane seçenek çıkması lazım. "ReShade. İni" bir de "realistic ReShade preset 1.7(real blue)" siz "realistic ReShade preset 1.7(real blue)" seçin.

Yaptım hocam oyuna girip bilgilendireceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı