RTX 4070 Super ile CS2 oynanırken RTX 4060 Ti'den düşük FPS almak

kaç olması gerektı hocam

nihai performans

ful low ayarlarda 1280x960

max ayarlarda o fps degerlerı lowa çekınce pek bı fark olmuyor ama bılmıyom hocam bı sıkıntı var bısey var ama cozemedım
r5 5500 rtx3060 12gb ile 310 alıyorum siz düşünün

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tenzin yaptığı bu ayarı yapmayın deneyin ayrıca programda üst kısımda options>power>start process lasso with Power profile kısmını yüksek performansa çekip deneyin FPS inizin artması lazım.

hocam denıyecegım fakat bı onerım var win 10 geçmek mantıklı olurmu ?

Bende R5 5500 RX 6650 XT ile Poligon'da botlar yok iken 430 oyun içi ise 300 küsur alıyorum arkadaşınki normal değil.

r5 5500 rtx3060 12gb ile 310 alıyorum siz düşünün
sorun yaratabılecek seyler nelerdır

Bende R5 5500 RX 6650 XT ile Poligon'da botlar yok iken 430 oyun içi ise 300 küsur alıyorum arkadaşınki normal değil.
hocam sistemı dırek soylıyım DDR4 msi pro b 760m p anakart 3800 mhz ram thermalright phatom 120 se 4070 super i5 14TH 32 gb ram 700 wat sizce ne yapmalıyım

hocam denıyecegım fakat bı onerım var win 10 geçmek mantıklı olurmu ?
Bu kadar FPS farkının işletim sistemi ile alakalı olacağını düşünmüyorum W11 W10 dan en fazla 2GB fazla ram tüketiyordur. Bu kadar FPS farkı 2GB ramden kaynaklı olmaz. Ancak W10'un performansı öyle yada böyle az yada çok tabiki daha iyi W11'den işinizin olmadığı bir gün geçebilirsiniz neden olmasın.

sorun yaratabılecek seyler nelerdır

hocam sistemı dırek soylıyım DDR4 msi pro b 760m p anakart 3800 mhz ram thermalright phatom 120 se 4070 super i5 14TH 32 gb ram 700 wat sizce ne yapmalıyım
DDR4 gecme sebebım sistemı topladıgım gun anakart üstüne kasayı koydum gormedım kırıldı malesef

Bu kadar FPS farkının işletim sistemi ile alakalı olacağını düşünmüyorum W11 W10 dan en fazla 2GB fazla ram tüketiyordur. Bu kadar FPS farkı 2GB ramden kaynaklı olmaz. Ancak W10'un performansı öyle yada böyle az yada çok tabiki daha iyi W11'den işinizin olmadığı bir gün geçebilirsiniz neden olmasın.
performans olarak hangısı daha iyidir ?

XMP yok bende açılmıyor nedenı ne olabılır bir tane overlcok ıslmeı ile 3200'den 3800 yaptım BIOS'tan.

Hocam en başta sebep olarak BIOS'unuz güncel olmayabilir bunun yanında bir sürü olabilecek sebep daha var ancak bir şekilde raminizi gereken frekansta çalıştırabildiyseniz sorun yok. FPS sorununa gelecek olursak oyun içi GPU ve CPU'nun çektiği wattı ve OCCT testi ile bu donanımların çektiği Watt'ı görmekte fayda var belki de oyunlarda işlemcinize gereken güç gitmiyordur bu durumun bir sürü sebebi olabilir test sonuçlarını görmeden yorum yapmak zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı