RTX 4070 Super ile CS2 oynanırken RTX 4060 Ti'den düşük FPS almak

Hocam en başta sebep olarak BIOS'unuz güncel olmayabilir bunun yanında bir sürü olabilecek sebep daha var ancak bir şekilde raminizi gereken frekansta çalıştırabildiyseniz sorun yok. FPS sorununa gelecek olursak oyun içi GPU ve CPU'nun çektiği wattı ve OCCT testi ile bu donanımların çektiği Watt'ı görmekte fayda var belki de oyunlarda işlemcinize gereken güç gitmiyordur bu durumun bir sürü sebebi olabilir test sonuçlarını görmeden yorum yapmak zor.
Hocam istediğiniz bütün testlerı soyleyın hepsını yapayım

Bunda durmasının mantığı yok bu arada, dengeliye çekin. Sorununuzu çözmez ama gereksiz yoruyorsunuz bilgisayarı.

Aksi takdirde dengeliye çekerse tamamen FPS sorunu yaşar eğer nihai kullanmak istemiyorsa yüksek performans kullansın arkadaşımızın sorunu elektrik faturası değil düşük FPS :)

Hocam istediğiniz bütün testlerı soyleyın hepsını yapayım.

İlk attığım tenzin yaptığı ayarı ve dediğim ayarı yapıp deneyin Valorant'ta kaç FPS alacaksınız.

Aksi takdirde dengeliye çekerse tamamen FPS sorunu yaşar eğer nihai kullanmak istemiyorsa yüksek performans kullansın arkadaşımızın sorunu elektrik faturası değil düşük FPS :)

İlk attığım tenzin yaptığı ayarı ve dediğim ayarı yapıp deneyin Valorant'ta kaç FPS alacaksınız.
hocam yarın deneyebılırım anca fakat ne yaptıgını anlayamadım tenzın ayarlarınımı gosterıyor yoksa yapmamız gerekenlerımızımı

Zaten oyuna girdiğinizde bilgisayar tüm gücünü kullanıyor, güç tasarrufu seçmediğiniz sürece önemi yok. Şuan cpu'm 800 MHz'de çalışıyor, yüksek performans seçtiğimde boşta olmasına rağmen 3900 MHz'ye çıkıyor. Ancak dengeli modda sadece oyuna girdiğimde bu mhz değerini görüyor. Nvidia denetim masasından ayarlar yapmak ya da bu ayarları değiştirmek modern bilgisayarlarda işe yarayan şeyler değil tamamen youtuberların fps arttırma videolarının gözdesi ama hiçbir işe yaramıyorlar.

Hocam yarın deneyebılırım anca fakat ne yaptıgını anlayamadım tenzın ayarlarınımı gosterıyor yoksa yapmamız gerekenlerımızımı.

Programın ismi yazıyor zaten sadece o programı yükleyip tenzin yaptıklarını yapın bir de link attığım metinin altında benim dediğim ayarı yapıp öyle deneyin.

Programın ismi yazıyor zaten sadece o programı yükleyip tenzin yaptıklarını yapın bir de link attığım metinin altında benim dediğim ayarı yapıp öyle deneyin.
hocam yarın deneyebılırım istersenız özelden konusalım yada burdan devam edelım millet çozum bulur belkı yarın musaıtmısınız?

Zaten oyuna girdiğinizde bilgisayar tüm gücünü kullanıyor, güç tasarrufu seçmediğiniz sürece önemi yok. Şuan cpu'm 800 MHz'de çalışıyor, yüksek performans seçtiğimde boşta olmasına rağmen 3900 MHz'ye çıkıyor. Ancak dengeli modda sadece oyuna girdiğimde bu mhz değerini görüyor. Nvidia denetim masasından ayarlar yapmak ya da bu ayarları değiştirmek modern bilgisayarlarda işe yarayan şeyler değil tamamen youtuberların fps arttırma videolarının gözdesi ama hiçbir işe yaramıyorlar.
Gayet haklısınız hocam işlemci neden durduk yere tam performansta çalışsın ancak inanın az önce denedim bilgisiyarım dengeli güçte iken Valorantta 230 Yüksek performansta ise 330 FPS alıyor kısacası ben dengeli güç taraftarı değilim bana kalırsa dengeli güç internette surf atanlar falan için bu arkadaşın derdi ise benim gibi oyunlarda yüksek FPS'lere çıkmak nihai performansa gelecek olursak onada karşıyım FPS istiyoruz ancak masaüstünde 100000 FPS'te almak istemiyoruz :) bence en iyisi yüksek performans...

hocam yarın deneyebılırım istersenız özelden konusalım yada burdan devam edelım millet çozum bulur belkı yarın musaıtmısınız?
Siz testleri yapıp atın bir sıkıntı olmaz ise dönüş yaparım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı