RTX 4070 Super - R5 7500F sistemde LoL oynarken FPS düşmeleri yaşanıyor

Sparding

Kilopat
Normal koridor aşamasında 250-280 arası seyrederken herhangi bir fightta 130-230 arası değiştiğini gördüm. 5v5 fightlarda 130-160 arası alıyorum ve bu dalgalanma drop gibi yansıyor. 110 bile gördüm 1 kez. Bu sistemde bunu görmek aşırı sinir bozucu. 2K high ayarlarda oynuyorum ki RTX 4070'le grafik düşürme lüksüm yok işlemci bazlı oyunlarda. Ne yapmam gerekiyor, tavsiye verir misiniz?
Sistemim:
RTX 4070 Super 12 GB
7500F
32 GB RAM 6000 Mhz(5200'e düşürülmüş OC yapmadan) CL30
ASUS PRIME B-650M-K Anakart.

Son düzenleme:
Windows driver güncel, NVIDIA GeForce güncel başka bir şey mi var?

MSI Afterburner kullananlarda son zamanlarda oyle oluyor, eğer MSI Afterburner kullanıyorsanız son gelen guncellemeyi indirin, bir ihtimal de fareniz 4 veya 8K Hz ise bu durumları yaşattırabiliyor. 1000-2000 Hz'ye çekmeyi deneyin ben bu iki şeyi yaptım sorun çözüldü.

MSI Afterburner kullananlarda son zamanlarda oyle oluyor, eğer MSI Afterburner kullanıyorsanız son gelen guncellemeyi indirin, bir ihtimal de fareniz 4 veya 8K Hz ise bu durumları yaşattırabiliyor. 1000-2000 Hz'ye çekmeyi deneyin ben bu iki şeyi yaptım sorun çözüldü.

Oyun içinde MSI Afterburner'ı açmadım, test ederken açtım bir onda da düşüktü, açmadan da düşük. Ama mouse olayına bakayım. Eğer işe yarayacaksa silebilirim problem yok.

1719510089489.png

Şimdi indirdim G HUB'ı 1000 değil mi default zaten.

Hocam 4.6.5 vardı bende zaten Beta'ya mı geçeyim?

Son düzenleme:
Oyun içinde MSI Afterburner'ı açmadım, test ederken açtım bir onda da düşüktü, açmadan da düşük. Ama mouse olayına bakayım. Eğer işe yarayacaksa silebilirim problem yok.

Eki Görüntüle 2234563
Şimdi indirdim G HUB'ı 1000 değil mi default zaten.
1000 hz' de sorun çıkaracagını sanmıyorum , sadece lolde oluyorsa sorun değil ben çözüm bulamadıgımda sil yukle yapıyorum onemli olan o fps dropların başka oyunlarda yaşanıp yaşanmaması.

1000 Hz'de sorun çıkaracagını sanmıyorum, sadece LoL'de oluyorsa sorun değil ben çözüm bulamadıgımda sil yukle yapıyorum onemli olan o FPS dropların başka oyunlarda yaşanıp yaşanmaması.

Silip yüklüyordum ben de tam hocam, en garanti çözüm o gibi. PUBG'de de oluyor maalesef ben optimizasyondan kaynaklandığını düşünüyorum.

1000 Hz'de sorun çıkaracagını sanmıyorum, sadece LoL'de oluyorsa sorun değil ben çözüm bulamadıgımda sil yukle yapıyorum onemli olan o FPS dropların başka oyunlarda yaşanıp yaşanmaması.

Sendeki MSI hangi sürümde? Beta mı yoksa final 4.6.5 mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı