RTX 4070 Super sistemde Cyberpunk oynarken 84 derece ve %96 kullanım normal midir?

Hiçbir şey yapmayıp sadece kasanın yerini değiştirerek 4 derece düşüş elde ettiniz oda içinde en iyi yeri bulun köşeler iyi olmaz mesela ön arka açık duvaramin 15cm üstü de açık olsun ki tahliyeyi iyi sağlasın. Sıvı soğutmayı bilmiyorum ama bakımları oluyordu onun yanlış hatırlamıyorsam biraz vakit geçtiyse onun da bakımlarını yaptırın dedim.

İşlemci değil de ekran kartı çok ısınıyor. Arkadaşım da Malatya'da ve oralar 40 derece civarında. Onun sistemi Max 50 derece görüyor.

Ryzen 7 78003xD ve 4070 Super ekran kartım var. 84 derece alıyorum ve %96 ekran kullanımı var. Sizce normal mi?
Kasayı yere koyma. Yerden 15 santim yukarıda dursun aşırı toz çeker. Kasan kirli olabilir, tozunu giderebilirsin. Bu sıcaklıjlar kesinlikle normal değil. Ekran kartın 2fanlı olsa bile çok. 7800xt kullanıyorum ve tdpsi daha yüksek. Stress testinde 80 dereceyi geçmiyo.

Kasayı yere koyma. Yerden 15 santim yukarıda dursun aşırı toz çeker. Kasan kirli olabilir, tozunu giderebilirsin. Bu sıcaklıjlar kesinlikle normal değil. Ekran kartın 2fanlı olsa bile çok. 7800xt kullanıyorum ve tdpsi daha yüksek. Stress testinde 80 dereceyi geçmiyo.
Hocam valla korkutuyorsunuz. Gerçekten kafayı yiyeceğim. Aylardır bu derecelerdeyim çünkü. Bugün iyice bir temizlik yapayım kasada. Ve yükseltmek için sanırım bir yöntem uygulayamayacağım. Bilgisayarım cama yakın bu yüzden sıcaklık artmış olabilir mi?

Hocam valla korkutuyorsunuz. Gerçekten kafayı yiyeceğim. Aylardır bu derecelerdeyim çünkü. Bugün iyice bir temizlik yapayım kasada. Ve yükseltmek için sanırım bir yöntem uygulayamayacağım. Bilgisayarım cama yakın bu yüzden sıcaklık artmış olabilir mi?
Güneş geliyosa ve temperli camda artabilir. Kasayaı masanızda yer varsa kouabilirsiniz.Ekran kartı modeliniz nedir ?

Güneş geliyosa ve temperli camda artabilir. Kasayaı masanızda yer varsa kouabilirsiniz.Ekran kartı modeliniz nedir ?
4070 Super. Masam küçük olduğu için yere koyuyorum şu anlık. Öncesinde masanın üstünde olduğu için 85 derecelerdeydi. Şu an 80lerde.

Yere

4070 Super. Masam küçük olduğu için yere koyuyorum şu anlık. Öncesinde masanın üstünde olduğu için 85 derecelerdeydi. Şu an 80'lerde.

Hocam 4070 Super olduğunu biliyorum. Marka model sordum ASUS mu MSI mı? Öyleyse hangi modeli. Bir de mümkünse altına tahta yükselti koyun yerde durcaksa.

Yere

Hocam 4070 Super olduğunu biliyorum. Marka model sordum ASUS mu MSI mı? Öyleyse hangi modeli. Bir de mümkünse altına tahta yükselti koyun yerde durcaksa.

MSI, vallahi bir kürsü vs ayarlamayı düşünüyorum.

Ventus 2x OC. Kusura bakmayın eksik eksik bilgiler veriyorum.
Hocam internette hangi teste bakarsam bakıyım oyunlarda max 72 derece gözüküyor. Ya kasanızdaki hava akışı cidden çok kötü ya da kartta sıkıntı var.

Hocam internette hangi teste bakarsam bakıyım oyunlarda max 72 derece gözüküyor. Ya kasanızdaki hava akışı cidden çok kötü ya da kartta sıkıntı var.
Kasanızın bir fotoğrafını atabilir misiniz ? Kaç fan var modeli ne biliyosanız onu da yazın (işlemci ve ekran kartı fanlarını saymayın)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00