RTX 4070 Super sistemde GPU kullanımı 0'a düşüyor

bekra06

Picopat
Daha fazla  
RAM
crucial 32 GB ram
SSD veya HDD modeli
crucial 1 TB ssd
Ekran kartı
gigabyte Asus rtx 4070 super
Anakart
Asus 620 m-k
İşlemci
AMD ryzen 7500f
Merhaba bilgisi olan ve yaşayıpta çözen yardımcı olursa çok mutlu olurum.
1 hafta önce aldığım PC hazır sistem sadece Valorant oynuyordum işlemci bazlı oyunlar.
Ekran kartı bazlı oyun GTA 5 ve Farming Simulator 22'de yaşadığım sorun ekran kartı kullanımı birden düşmesi ve drop yemem bu sorun beni çileden çıkartacak en sonunda çözümü hala bulamadım. Ultra ayarlarda yüksek miktarda kullandığında problem yok ama birden düşünce kullanım 0'lara drop yiyorum. Çözümünu bilen yazarsa çok dua ederim.

Sistem özelliklerim;
AMD Ryzen 5 7500F.
RTX 4070 Super.
32 GB Crucial RAM.
1 TB Crucial SSD.
ASUS 620 M-K anakart.
650W PSU.
Corsair kasa.
1920x1080p 180 Hz monitör.

İşlemci bazlı oyunlarda Valorant en Full ayarlarda sorun çıkarmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bilgisi olan ve yaşayıpta çözen yardımcı olursa çok mutlu olurum.
1 hafta önce aldığım PC hazır sistem sadece Valorant oynuyordum işlemci bazlı oyunlar.
Ekran kartı bazlı oyun GTA 5 ve Farming Simulator 22'de yaşadığım sorun ekran kartı kullanımı birden düşmesi ve drop yemem bu sorun beni çileden çıkartacak en sonunda çözümü hala bulamadım. Ultra ayarlarda yüksek miktarda kullandığında problem yok ama birden düşünce kullanım 0'lara drop yiyorum. Çözümünu bilen yazarsa çok dua ederim.

Sistem özelliklerim;
AMD Ryzen 5 7500F.
RTX 4070 Super.
32 GB Crucial RAM.
1 TB Crucial SSD.
ASUS 620 M-K anakart.
650W PSU.
Corsair kasa.
1920x1080p 180 Hz monitör.

İşlemci bazlı oyunlarda Valorant en Full ayarlarda sorun çıkarmıyor.
Hocam güç kaynağı markanız nedir?

Yapmadan söylemiş olayım Hwmonitör indirip test sırasında değerleri kayıt altına alın.Ek olarak sizin sisteminize benzer özelliklere sahip olan sistemlerin oyun performansını inceleyip not alın kendinizinki ile kıyaslayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı