RTX 4070 Super sistemin vermesi gereken performansı verdiği nasıl anlaşılır?

Kharov

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir sistem aldım ve YouTube'da aynı sistemle yapılan benchmark testlerine baktığımda, kendi sistemimle aralarında 10-15 FPS kadar bir fark olduğunu fark ettim. FurMark testi yaptım, ancak sıcaklık değerlerinde bir sorun görünmüyor. 3DMark ücretli olduğu için Basemark GPU testini kullandım ve orada sistem 21.100 puan aldı.

Sistemimin olması gereken performansta çalışıp çalışmadığını anlamak için kullanabileceğim ücretsiz bir uygulama veya yöntem öneriniz var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Aynı sistem olduğundan emin misin? İşlemci ve RAM farkı vardır, daha da önemlisi oyun farkı vardır.

Evet, baktıklarım RAM değerlerine kadar aynı sistem. Oyun ve oyun ayarları da aynı şekilde.

Sisteminiz birebir aynı olmadıkça normal fark olması. Afterburner'dan kullanımları kontrol edin.

Birebir aynı sistemin performanslarına baktım, Afterburner'dan kullanımları kontrol ettim fazla anlamam fakat bir sorun yok gibi görünüyor.

İzlediğin testlerde sistem birebir aynı mı her parça birebir aynı performansı vermez oyun ayarları vb şeyler de fark eder.

Arka planda GPU CPU kullanan şeyler de olabilir.

Evet, parçalar birebir aynılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı