RTX 4070 Super ve R7 7700 sistem nasıldır?

En azından güzel bir izdenim bıraktıysam teşekkür ederim. Bakın acele karar vermeyin sonradan pişman olmayın. Kartı kullananlar yabancı forumlarda baya detaylı bilgi vermişler en azından onların yorumlarına bakın.

De.

Dediğim gibi hocam performansda sorun yaşamazsın bu cidden iyi kart diyorsunuz bakacağım performans ve yorumlarına
50 serisinde denilenleri duydum şu an almayın yeni olduğu için sorunlu diyenler vardı doğruymuş o yüzden 40 baktım onlarda dediğiniz gibi pahalı maalesef.

Uzun süre Nvidia kullandım, 7900 XT ile AMD'ye geçtim, herhangi bir sorun veya sıkıntı yaşamadım. Nvidia'yı da seviyordum orası ayrı

Aynen hemen yarın tabii almayacağım 70 bin TL kesinlikle ucuz bir meblağ değil iyice yabancı forumlara da bakacağım alıyorsak 40 yılın başı en iyisini en ucuza getirmek amaçtır araştırmak lazım.

Geçen gün 2 3 yakınım birden topladı 60 dan aşağı toplayamadılar malesef 4070 superleri

Olay tamamen para hocam. Bilgisayar oyunları hepimizin hobisi, zevki. Amacımız paranızı en verimli şekilde değerlendirmek. Derseniz ki bütçe mi 6k da artırıyorum o zaman 5070Ti takın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…