RTX 4070 Super ve R7 7700 sistem nasıldır?

2024 haziran ayında 40k verdim monitör harici r5 7500f var biraz tuzlu olmuş olabilir belki. Sağolun fiyat merakımı giderdiğiniz için.

2024 haziran ayında 40k verdim monitör harici r5 7500f var biraz tuzlu olmuş olabilir belki.
O zamana göre tam kestiremem ama şuan için baya iyi.

Olay tamamen para hocam. Bilgisayar oyunları hepimizin hobisi, zevki. Amacımız paranızı en verimli şekilde değerlendirmek. Derseniz ki bütçe mi 6k da artırıyorum o zaman 5070Ti takın.
Senin kasayı ne zaman değiştiriyoruz ?

Olay tamamen para hocam. Bilgisayar oyunları hepimizin hobisi, zevki. Amacımız paranızı en verimli şekilde değerlendirmek. Derseniz ki bütçe mi 6k da artırıyorum o zaman 5070Ti takın.
Aynen hocam işte şu anki kasada yaşadığım durumu yaşamamak için en iyisini bulmaya çalışıyorum şu an oyunlarda düşük fps almak için vermedim o parayı o yüzden bu kadar keskin Nvidia dedim şikayetleri daha az diye ama yeni seriler dediğim gibi iyi ise AMD niye bakılmasın

Aynen hocam işte şu anki kasada yaşadığım durumu yaşamamak için en iyisini bulmaya çalışıyorum şu an oyunlarda düşük fps almak için vermedim o parayı o yüzden bu kadar keskin Nvidia dedim şikayetleri daha az diye ama yeni seriler dediğim gibi iyi ise AMD niye bakılmasın
9070xt çok iyi çıkış yaptı ama dediğim gibi 30k dan çıkan kart stok yok diye 39k. Şu an. 9070xt Nvidia muadili 5070Ti.

90 serisini Jensen abim editçiler, rendercılar için üretiyo. Bize 80 serisi lazım 🤣. Hedef 7080.

9070XT çok iyi çıkış yaptı ama dediğim gibi 30kdan çıkan kart stok yok diye 39k. Şu an. 9070XT NVIDIA muadili 5070 Ti.

5070 Ti da hocam 50k falan yanlış bilmiyorsam hocam zaten o yüzden AMD'ye de bakayım yani sonuç oraya geldi gibi bu kadar dediniz sonuçta vardır bir bildiğiniz.

En mantıklısı hocam. 9070XT 39k. 5070 Ti 46k en ucuz.

Biraz beklerim yani hemen direk alamam en iyi ihtimsl bayram sonrası gibi Gaming gecesi indirim falan birşeylerle yavaş yavaş da toplayabilirim.
Bu arada hazır sistem önerir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı