RTX 4070 tabanlı sistem toplama

Bütçe
36000
Bütçenizi belirtip konu açabilir ya da açılan konulara bakabilirsiniz.
PC toplama kısmına gir mesela 30k PC toplama 40k PC toplama bakabilirsin.
D. A. vb. forumlara da bakabilirsin.
Anakart minimum B650 serisi olsun bütçene kadar kaliteli olanı alabilirsin belki Wi-Fi özellikli.
Ram olarak ise 6000 mhz cl 30 2x16 güzel ramler alabilirsin.

Hocam ne yaptınız sistem aldınız mı yoksa hala bekliyor musunuz :)

Hocam ne yaptınız sistem aldınız mı yoksa hala bekliyor musunuz :)

Ben alamadım ya, PC hocası 9-11-12 cw sorunlarından sonra iyice bir kararsız kaldım...
ASUS Dual kart almamam gerekiyor sanırım, daha önce masaüstü kullanmadım.
İlk defa kullanacağım nasip olursa, İnşaAllah en hayırlı en güzel şekilde uzun zaman kullanmak istiyorum. Sorunlarla uğraşmak, hayal kırıklığı yaşamak ve mahcup olmak istemiyorum.
Her kartta olabiliyor olsa da işimi şansa bırakmak istemiyorum :(
Güzel F/P sistem çıkmazsa mecbur PC hocası 9 gibi bir şey alacağım olmadı ekran kartı değişeceğim :(

Ben alamadım ya, PC hocası 9-11-12 cw sorunlarından sonra iyice bir kararsız kaldım...
ASUS Dual kart almamam gerekiyor sanırım, daha önce masaüstü kullanmadım.
İlk defa kullanacağım nasip olursa, İnşaAllah en hayırlı en güzel şekilde uzun zaman kullanmak istiyorum. Sorunlarla uğraşmak, hayal kırıklığı yaşamak ve mahcup olmak istemiyorum.
Her kartta olabiliyor olsa da işimi şansa bırakmak istemiyorum :(
Güzel F/P sistem çıkmazsa mecbur PC hocası 9 gibi bir şey alacağım olmadı ekran kartı değişeceğim :(

Ben de pişman olmak istemiyorum ya o kadar para vereceğiz bide CW sorunu vs. şeylerle uğraşmak can sıkar ama dediğiniz gibi biraz daha sabredeceğim belki sistem çıkar diye en son çare gg12 alacağım direkt sorun çıkarsa da değişim iade vs uğraşacağım yapacak bir şey yok

Ben de pişman olmak istemiyorum ya o kadar para vereceğiz bide CW sorunu vs. şeylerle uğraşmak can sıkar ama dediğiniz gibi biraz daha sabredeceğim belki sistem çıkar diye en son çare gg12 alacağım direkt sorun çıkarsa da değişim iade vs uğraşacağım yapacak bir şey yok
Pc hocası youtube yorumlarında bu hafta pc çıkarabileceğini söyledi olmadı pazartesi salı.

31 Aralık'a kadar bekletmezler umarım siteler, YouTuber'lar çünkü boşa beklemiş oluruz.
Önemli olan 31 Aralıktan önce de güzel F/P sistemler çıkması ve uzun süre stokta durması.

PC hocası YouTube yorumlarında bu hafta PC çıkarabileceğini söyledi olmadı pazartesi salı.

31 Aralık'a kadar bekletmezler umarım siteler, YouTuber'lar çünkü boşa beklemiş oluruz.
Önemli olan 31 Aralıktan önce de güzel F/P sistemler çıkması ve uzun süre stokta durması.

Bugün burayı takip edeceğim hocam belki güzel bir sistem çıkar.

Son düzenleme:
Vallahi uygun fiyatlı çıkarsa Gainward falan dinlemem bu sefer galiba :D

POWERCOLOR nasıl ekran kartı markası bilgin var mı? 7700XT li sistem gördüm de
o sistemi ben de gördüm ve bilgim yok araştırmak gerekiyor
Arama ksımına powercolor 7700xt yazarak bakalım.
Bu arada 1 haftadır zaten 37k olan 4070s sistemi bugün 43'e çekmişler. Bakın biz şu kadar iyi indirim yapıyoruz diye gaming gecesine koymuşlar. Yine aynı sistem yazıklar olsun.

İşin üzücü tarafı bu sefer 7500f bile yok

o sistemi ben de gördüm ve bilgim yok araştırmak gerekiyor
Arama ksımına powercolor 7700xt yazarak bakalım.
Bu arada 1 haftadır zaten 37k olan 4070s sistemi bugün 43'e çekmişler. Bakın biz şu kadar iyi indirim yapıyoruz diye gaming gecesine koymuşlar. Yine aynı sistem yazıklar olsun.

İşin üzücü tarafı bu sefer 7500f bile yok

Cidden bunu yapıyorlar mı? yazıklar olsun valla umarım kimse almaz burdan sistem

Cidden bunu yapıyorlar mı? Yazıklar olsun vallahi umarım kimse almaz buradan sistem

Bugüne kadar 37k idi hatta ben bazı yerlerde 4070s diye belki düşünebilirsiniz diye öneriyordum ama sanırım Gainward karttan ötürü pek tercih edilmiyor fiyat uygun olsa da.
Bugün belki utanmasalar 37 değil de 38-39k yaparlar.
Benzer durumlar diğer sitelerde de olabiliyor..
Bu tarz yerler hep böyle , düdükleme peşindeler. Her şey göz boyamadan ibaret

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı