Hocam sistemim GameGaraj'dan olacak, sistemin fiyatı ise 43 bin TL.
Link verir misiniz? 37k civarına sağlam parça kaliteli 7600X toplanıyor.
Eğer ıchill modeli ise TUF'dan daha bile iyi olabilir. Ama X3 SE TUF daha iyi.
Anladım hocam teşekkürler.Hocam şöyle düşünün. Sons of The Forest girdiniz. Arkadaşlarınızla oyuna kendinizi acayip kaptırmışsınız. Aradan 3 saat civarı geçti. O zaman 70 - 75 derece olur.
Hocam "PC toplayan adam" adlı kanalda 32 bin TL'ye toplamışlar, böyle bir sistem ondan mı bahsediyorsunuz? Bu da alacağım PC;
Arcade 9T-RX/RTX - Game Garaj
Arcade 9T-RX/RTX , Son Nesil Intel işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX ve AMD Radeon ekran kartı modelleri ve DDR5 ram çeşitleri ile Arcade 9T-RX/RTX, hazır sistem bilgisayar oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Ichill modeli hocam.
Anladım hocam teşekkürler.
Hocam bilgisayardan pek anlamam, biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?Bu sistem alınmaz ölü soket komple hem 13. Nesil hem de DDR4.Toplama olur mu?
Bu sistem alınmaz ölü soket komple hem 13. nesil hem de DDR4.toplama olur mu?
Bu kadar para verip ddr4 alınmaz. Ddr5 ler baya performans fark ettiriyor AMD sistemlerde 45k ya 7600/4070ti sağlam parça kaliteli pc toplanır.Hocam bilgisayardan pek anlamam, biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?
Hocam bilgisayardan pek anlamam, biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?
Hocam peki ne almalıyım, RTX4070 Ti bir sistem veya eş değer bir RX ekran kartında sistem almak istiyorum, siz ne tavsiye edersiniz?
Hocam Rtx 4070ti veya değerinde RX bir sistem almak istiyorum, kısaca bu sistem hiç mi alınmaz? Ya da önerebileceğiniz başka bir sistem yok mu?Bu kadar para verip ddr4 alınmaz. Ddr5 ler baya performans fark ettiriyor AMD sistemlerde 45k ya 7600/4070ti sağlam parça kaliteli pc toplanır.
Anladım hocam teşekkürler.
Hocam RTX 4070 Ti veya değerinde RX bir sistem almak istiyorum, kısaca bu sistem hiç mi alınmaz? Ya da önerebileceğiniz başka bir sistem yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.