O fiyat bandında daha iyi kasalar var araştırmanızı tavsiye ederim ama kötü bir kasa değil. Anakart güç beslemesi olarak Gigabyte olandan çok daha iyi. DS3H Almayın yazacaktım zaten unutmuşum.Bu ekran kartı nasıl bilmiyorum ama fiyat açısından çok mantıklı geldi hocam o halde bunu alıyorum asus yerine. Sizce Drepy nickli arkadaşın önerdiği kasa ve anakart nasıl?
O fiyat bandında daha iyi kasalar var araştırmanızı tavsiye ederim ama kötü bir kasa değil. Anakart güç beslemesi olarak Gigabyte olandan çok daha iyi. DS3H Almayın yazacaktım zaten unutmuşum.
RAM olarak tavsiyem fiyatları bir birbirine yakınken frekansı yüksek almaya çalış. Performansa epey katkısı var.
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Ekran kartı aşırı pahalı. 4070 Ti için 25 bin bandına çıkmaya gerek yok. AMD düşünür müsün bilmem ama 7900 XTX var o paraya. SSD kötü değil ama gen 4 SSD'ler var o fiyata. KC3000 ve Fury renegade gibi.
Pazarama'dan Nays kartla alırsan 250 lira indirimi var.Gigabyte RTX 4070 TI Gaming OC GV-N407TGAMING OC-12GD 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte RTX 4070 TI Gaming OC GV-N407TGAMING OC-12GD 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte RTX 4070 TI Gaming OC GV-N407TGAMING OC-12GD 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 32.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasa çok daha hoşuma gitti, anakartta güzelmiş teşekkür ederim.
Bu ekran kartı nasıl bilmiyorum ama fiyat açısından çok mantıklı geldi hocam o halde bunu alıyorum ASUS yerine. Sizce drepy nickli arkadaşın önerdiği kasa ve anakart nasıl?
O fiyat bandında daha iyi kasalar var araştırmanızı tavsiye ederim ama kötü bir kasa değil. Anakart güç beslemesi olarak Gigabyte olandan çok daha iyi. DS3H almayın yazacaktım zaten unutmuşum.
RAM olarak tavsiyem fiyatları bir birbirine yakınken frekansı yüksek almaya çalış. Performansa epey katkısı var.
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
RAM, SSD ve kasa olarak bunlar daha iyi olur.
Team T-Force Vulcan Black 32GB(2x16GB) 6000Mhz DDR5 CL38 Gaming Ram (FLBD532G6000HC38ADC01) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Dark Maxima V20 Temperli Cam Yan Panel, 2x20cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C, ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV20) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yepyeni Dark MAXIMA V20, 2x20CM ve...www.teknobiyotik.com Kingston KC3000 1TB 7000-6000MB/s NVMe PCIe 4.0 m.2 Gen4 SSD (SKC3000S/1024G) | Teknobiyotik
KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSDMasaüstü ve Laptop PC’ler için Yüksek Performanslı Veri Saklama Birimi Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en yeni Gen 4x4 NVMe denetleyici ve 3D TLC NAND'ı kullanarak yepyeni bir performans seviyesi sunar. 3D görüntü oluşturma (rendering) ve 4K+ içerik...www.teknobiyotik.com
RAM CL38, kasa isteğe bağlı değiştirilebilir zaten önü mesh olup 12Cm'den fazla fanları olan her kasa bu sistemi soğutmaya yetecektir.
AsRock B650M PG Riptide - AMD B650 6200+MHz(OC) DDR5, 2.5G Gaming Lan, Blazing Gen5 m.2, Soket AM5 mATX Anakart | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Attığım kasa geniş ve ferah bir kasa. H510 Flow da boğulmaya gerek yok.
Anakart benim attığımdan daha kötü, ayrıca Gigabyte olanın fanları daha büyük. Ve dediğim gibi çoğu kasa güzelce soğutur bu sistemi.
Palit veya Zotac yetecektir markaya para vermeye gerek yok. MSI olanda çift M.2 slotu göremedim. Bu arada H510 sogutamaz, zaten ekran kartı kocaman sıkış tepiş olur orası.