RTX 4070 Ti sistem aniden kapandı ve açılmıyor

itobaslolol

Hectopat
Daha fazla  
Yukarıda yazdığım gibi 4 aydır sorunsuz kullandığım 4070 Ti'ım dün hiçbir şey yokken oyunun ortasında kapandı ve hiçbir şekilde açılmıyor. Söküp takmayı ve PSU kablolarını söküp takmayı denedim ama işe yaramadı. Bu kart için yapabileceğim başka bir şey var mı? Ekran kartımın model Gainward Phoenix 4070 Ti. Eğer başka yol bulamazsam garantiye göndereceğim.

İşlemci ne? Eğer işlemci üzerinden görüntü alabilirsen güç kaynağında olup olmadığını test edebiliriz. Sonrasına o şekilde bakarsın ama sistem açılmasına rağmen ekran kartı hiç tepki vermiyorsa sorun onda da olabilir. Ama asama asama gitmek lazım zar atmak yerine.

Problem yüksek olasılıkla güç kaynağındadır. Benim sistemimde ilk geldiği gün aniden kapandı ve açılmadı. Sorun güç kaynağında çıktı garantiye ver değiştirirler.

Hangi parçayı garantiye vermeliyim ki? Güç kaynağı diğer tüm parçalara güç veriyor ama ekran kartı çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ne? Eğer işlemci üzerinden görüntü alabilirsen güç kaynağında olup olmadığını test edebiliriz. Sonrasına o şekilde bakarsın ama sistem açılmasına rağmen ekran kartı hiç tepki vermiyorsa sorun onda da olabilir. Ama asama asama gitmek lazım zar atmak yerine.

İşlemci R5 7600X dahili ekran kartı yok diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı