Merhaba.
Bugün sistemimi yükselttim. (ASUS CrossFire ROG Dark Hero VIII, ASUS ROG 4070 Ti, Ryzen 5900X) Güncel sistemim bu şekilde. Lakin oyun oynarken bir anda ekran siyah oluyor, sinyal gidiyor, ses de gidiyor ama hiçbir bozuk ekran, bozuk ses sorunu vb. değil. Bir anda siyah ekran oluyor. Netten baktım 4070 Ti ile bu sorunu yaşayan çok kişi var. Sorun tam nedir anlamadım. Eski sistemimde hiç böyle bir durum yoktu yeni sisteme geçince oldu. Oyunu 5 dk oynamam yeterli. Sistemde her şey güncel. Eski olan hiçbir şey yok. Yardımlarınızı bekliyorum. Örnek bir video atıyorum yardımcı olması adına.
Anakart işlemci ve ekran kartı değişti. Ramde sorun yok hocam eski sistemimdeki 3200 mhz 32gb corsair vengeance ram kullanıyorum eski sistemimde asla böyle bir sorun yoktu.
Anakart işlemci ve ekran kartı değişti. Ramde sorun yok hocam eski sistemimdeki 3200 mhz 32gb corsair vengeance ram kullanıyorum eski sistemimde asla böyle bir sorun yoktu.
Anakart işlemci ve ekran kartı değişti. RAM'de sorun yok hocam eski sistemimdeki 3200 MHz 32 GB Corsair Vengeance RAM kullanıyorum eski sistemimde asla böyle bir sorun yoktu.
Ekran kartı yuvaya tam oturmamış olabilir, diğer sorunlarda görüntü geri gelmez, bir de kartın güç girişini kontrol edin, bağlantılar doğru ve düzgün mü?
Ekran kartı yuvaya tam oturmamış olabilir, diğer sorunlarda görüntü geri gelmez, bir de kartın güç girişini kontrol edin, bağlantılar doğru ve düzgün mü?
yani sorunsuz taktım hocam ekran kartını. Görüntü zaten geri gelmiyor attıgım videoda adama görüntü gelmiş ama bende görüntü gittiğinde bidaha gelmiyor bilgisayarı kapatıp açmazsam. Pinlerin hepsi tam ve doğru takıldı hocam en fazla çıkarıp tekrar takabilirim
Yani sorunsuz taktım hocam ekran kartını. Görüntü zaten geri gelmiyor attıgım videoda adama görüntü gelmiş ama bende görüntü gittiğinde bir daha gelmiyor bilgisayarı kapatıp açmazsam. Pinlerin hepsi tam ve doğru takıldı hocam en fazla çıkarıp tekrar takabilirim
PSU Seasonic Focus Plus Gx 850W Gold hocam. Sistemimi geçen sene topladım ve düne kadar bir kere böyle bir sorun yaşamadım. Bu sabah ilk mesajda upgradelediğim donanım sonrası böyle bir sorun başladı. Pinlerde doğru takılı hocam PCI'leri olması gerektiği gibi taktım ekran kartına.
PSU Seasonic Focus Plus Gx 850W Gold hocam. Sistemimi geçen sene topladım ve düne kadar bir kere böyle bir sorun yaşamadım. Bu sabah ilk mesajda upgradelediğim donanım sonrası böyle bir sorun başladı. Pinlerde doğru takılı hocam PCI'leri olması gerektiği gibi taktım ekran kartına