RTX 4070 Ti Super için marka önerisi

Bütçe
60/70k

Batuhan2002

Yoctopat
Daha fazla  

ASUS ekran kartı konusunda bence en iyisi denilebilir fakat MSI kartlarında bildiğim kadarıyla soğutmaları iyi oluyor. Kendim alacak olsam ASUS tercih ederdim.

Galax tercih edebilirsin. Soğutması ve genel olarak kalitesi iyi seviyede.

En iyi soğutma ve malzeme kalitesi MSI Gaming X modelidir. Fiyatından belli oluyor zaten.

Sonra sıra şu şekilde devam eder.

Galax, Asus, PNY, Inno3d.

1740993005256.jpeg

ASUS MSI genel olarak Apple gibiler marklarını satıyorlar fiyat farkı buradan geliyor kötüler mi asla. Galax ise F/P açısından gayet iyi bir karttır soğutmasını filan birçok kişi çok beğeniyor adamlar reklamla uğraşmıyor oradan fiyat kırıp sessiz sedasız büyüyorlar. Araştırırsan Galax hakkında olumsuz yorum bulman zordur.

Palit kullanıyorum. Yükte 66 dereceyi hiç geçmedi. Ayrıca cool whine sorunu da yok (benim kartta en azından) Tavsiye ederim ama ikinci el piyasasında zor satılabilir gibime geliyor marka bilinmezliği yüzünden.

Galax konusunda tek sıkıntı çoğunlukla satıcının Beta Plus olması. İlle satıcı Beta Plus ise ürünü Hepsiburada veya Amazon Türkiye aracılığıyla almanızı öneririm. Hepsiburada üzerinden GalaX RTX 4070 TI Super aldım. RGB ışıkları sorunlu, ilk başta hepsiburada topu satıcıya attı görüşün diye, Beta Plus telefonlarını açmıyor, isterseniz 1 saat bekleyin (bekledim) açmıyor santralde bekliyorsun. Hepsiburada devraldı bu sefer onlar kargo kodu verdi yolladım iade için. Ürüne bakmadan geri yollamışlar eksik evrak diye. Tabi bu esnada Hepsiburada firmadan fatura istedi talep olumsuz cevaplandı. En son firmaya yeniden ulaşmış Hepsiburada tamir isterse olur demiş. O zaman rakiplerinin fiyatları aynı idi ve bu sebeple para iadesine gelmediler, tamir dediler. Bugün ulaşsam bu sefer para iadesi derler çünkü fiyatı arttı ve bana o günkü bedeli iade edilecekken ( Türk Lirasını korumaya yönelik kanun çıkmıştı bu hususta), onlar iade edilen bu ürünü distribütöre iade edip dolar kuruna göre alacaklar paralarını.
O sebeple Galax ve Beta Plus'a dikkat. Altı üstü ARGB led göz kırpar gibi yanıp sönüyor. Garantisi bozulmayacak olsa bulunduğum ilçede (Anadolu'nun bir ilçesi) bile yaptırrım.

Galax konusunda tek sıkıntı çoğunlukla satıcının Beta Plus olması. İlle satıcı Beta Plus ise ürünü Hepsiburada veya Amazon Türkiye aracılığıyla almanızı öneririm. Hepsiburada üzerinden GalaX RTX 4070 TI Super aldım. RGB ışıkları sorunlu, ilk başta hepsiburada topu satıcıya attı görüşün diye, Beta Plus telefonlarını açmıyor, isterseniz 1 saat bekleyin (bekledim) açmıyor santralde bekliyorsun. Hepsiburada devraldı bu sefer onlar kargo kodu verdi yolladım iade için. Ürüne bakmadan geri yollamışlar eksik evrak diye. Tabi bu esnada Hepsiburada firmadan fatura istedi talep olumsuz cevaplandı. En son firmaya yeniden ulaşmış Hepsiburada tamir isterse olur demiş. O zaman rakiplerinin fiyatları aynı idi ve bu sebeple para iadesine gelmediler, tamir dediler. Bugün ulaşsam bu sefer para iadesi derler çünkü fiyatı arttı ve bana o günkü bedeli iade edilecekken ( Türk Lirasını korumaya yönelik kanun çıkmıştı bu hususta), onlar iade edilen bu ürünü distribütöre iade edip dolar kuruna göre alacaklar paralarını.
O sebeple Galax ve Beta Plus'a dikkat. Altı üstü ARGB led göz kırpar gibi yanıp sönüyor. Garantisi bozulmayacak olsa bulunduğum ilçede (Anadolu'nun bir ilçesi) bile yaptırrım.
Kartı iade mi ettiniz tamir mi ? Son kısım biraz karışık pek anlamadım. 14 gün içinde koşulsuz iade hakkınızı neden kullanmadınız ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı