Hazır bir bilgisayar aldım, normal gündelik şekilde kullanırken bir anda mavi ekran hatası verdi, sıkıntı etmedim ve kullanmaya devam sonra daha fazla mavi ekran hatası almaya başladım ve bazı oyunlarda Windows installer hatası almaya başladım oyun açılmadı. YouTube girdim ve oradan araştırmaya başladım, 1-2 videoda bilinmeyen sürücüleri güncelliyorlardı ben de aynı şekilde sağ tık yapıp güncelle dediğimde güncelleyemedim. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ya da en azından aygıtı bulmanın? Şimdi öğrendim minidump dosyasını paylaşmam gerekiyormuş. Sorunumu okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim.
Kusura bakmayın ilk defa OneDrive kullanıyorum, ZIP dosyası olarak sıkıştırdım ve OneDrive'a attım, bende açılıyordu ama içinde olan DMP dosyaları açılmıyor, arşive sıkıştır seçeneği çıkmıyor bende ZIP dosyasına sıkıştırdım yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ediyorum, iyi günler dilerim.
Dosyaların boyutunu küçültmek ve arşivlemek için geliştirilmiş bir yazılımdır. WinRAR bilindiği üzere sıkıştırılmış dosyaları hem açmamıza hem de normal dosyalarımızı sıkıştırmaya yarar.
Dosyaların boyutunu küçültmek ve arşivlemek için geliştirilmiş bir yazılımdır. WinRAR bilindiği üzere sıkıştırılmış dosyaları hem açmamıza hem de normal dosyalarımızı sıkıştırmaya yarar.
Teşekkür ederim, kusura bakmayan geri dönemediğim için işim çıktığı için gitmek zorunda kaldım. Dediğiniz gibi WinRAR yükledim ve bağlantıyı tekrardan oluşturdum. Teşekkür ederim yardımlarınız için iyi akşamlar dilerim.
Aygıtların donanım kimliÄi ile aradıÄınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Ãretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliÄi vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.
Aygıtların donanım kimliÄi ile aradıÄınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Ãretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliÄi vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.
Tekrardan merhaba, önerdiğiniz videoyu izliyordum orada 4 seçenek vardı ve adında chipset geçiyordu, yanlış bir şey yapmak istemediğim için sorayım dedim, bunlardan hangisi chipset?