RTX 4070 Ti Super sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1OCoDgCmUW8oM_Ljx7TmWYqIlVv5H0AdC/view?usp=drive_link
RAM
Consair Ven CL36 6000Mhz
SSD veya HDD modeli
Kingston KC3000
Ekran kartı
RTX 4070 TI Super
Anakart
Asus Ex-B760M-V5
İşlemci
Intel i5-14600KF
Hazır bir bilgisayar aldım, normal gündelik şekilde kullanırken bir anda mavi ekran hatası verdi, sıkıntı etmedim ve kullanmaya devam sonra daha fazla mavi ekran hatası almaya başladım ve bazı oyunlarda Windows installer hatası almaya başladım oyun açılmadı. YouTube girdim ve oradan araştırmaya başladım, 1-2 videoda bilinmeyen sürücüleri güncelliyorlardı ben de aynı şekilde sağ tık yapıp güncelle dediğimde güncelleyemedim. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ya da en azından aygıtı bulmanın? Şimdi öğrendim minidump dosyasını paylaşmam gerekiyormuş. Sorunumu okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim.

Son düzenleme:
Sistem normal açılıyor mu? VPN yazılımını kaldırdınız mı? Normalde o aygıtı yazılımın kaldırması gerekir.

Bunu öneririm:

Sistem normal açılıyor mu? VPN yazılımını kaldırdınız mı? Normalde o aygıtı yazılımın kaldırması gerekir.

Bunu öneririm:

Aygıtın üstüne geldim ve cihazdan kaldır dedim. Şimdi 2 kere kapandı kendi kendine bilgisayar, önemli bir aygıt mı kaldırdım onu araştırıyorum ama aygıtı bile bilmiyorum. Bilgisayarın kendi kendine kapanması ve ekranın donması, direk kasayı kapatıyor. VPN direk kaldırdım bir tane bilgisayarda planet VPN vardı, kaldırdıktan sonra bile bilinmeyen aygıt orada duruyordu.

PC'yi güvenli mod'da açıp yazılım tamamen kalkmış mı alttaki yazılımla kontrol edin.

PC'yi güvenli Mod'da açıp yazılım tamamen kalkmış mı alttaki yazılımla kontrol edin.

Kontrol ettim ve tamamen kalkmış, şimdi ne yapmam gerekiyor?

VPN'i sanırım Discord için kullanıyorsunuz. Proton VPN kurun. Bizzat kullanıyorum, sorunsuzdur.

VPN kullanmıyorum, DNS kullanıyorum 1.1.1.1 ve 1.0.01

VPN'i sanırım Discord için kullanıyorsunuz. Proton VPN kurun. Bizzat kullanıyorum, sorunsuzdur.

Bilinmeyen aygıtı kaldırdığım zaman bilgisayar dondu ve kapandı. Önceden mavi ekran hatası vardı. Şimdi ikisi de düzeldi mi?

Evet düzelmiş olmalı.

Teşekkür ederim, sorunuma yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Bir şey daha soracağım bu hata hakkında başka bir konu mu açmalıyım, oyuna giremiyorum.

Dosya Ekleri

• 1730749395864.png
    1730749395864.png
    13,5 KB · Görüntüleme: 27

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı