Hazır bir bilgisayar aldım, normal gündelik şekilde kullanırken bir anda mavi ekran hatası verdi, sıkıntı etmedim ve kullanmaya devam sonra daha fazla mavi ekran hatası almaya başladım ve bazı oyunlarda Windows installer hatası almaya başladım oyun açılmadı. YouTube girdim ve oradan araştırmaya başladım, 1-2 videoda bilinmeyen sürücüleri güncelliyorlardı ben de aynı şekilde sağ tık yapıp güncelle dediğimde güncelleyemedim. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ya da en azından aygıtı bulmanın? Şimdi öğrendim minidump dosyasını paylaşmam gerekiyormuş. Sorunumu okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim.
Dediğiniz gibi yaptım ve bilgisayarımı yeniden başlattım, hemen sonra aygıt yöneticisine baktım videodaki gibi sürücünün aygıt kimliğini öğrenmeye çalıştığımda, belli bir kimlik çıkmadı. Donanım kimliği TAP0901.
Tıkladım ve ROOT\NET\0000 bunu Google'da arattım sürücü adını bulmak için ama bulamadım. Donanım kimliği TAP0901 aynı şekilde bunu da arattım ve bir sonuç bulamadım.
Donanım kısmı bu şekilde, sürücünün kimliğini öğrenemedim ve nasıl öğrenebileceğimi bilmiyorum. Sizin dediğiniz adımları uyguluyorum, önerdiğiniz videoda sürücü kimliğinde takıldım.
Merhaba arkadaşlar aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt yazıyor ve ünlem var. Resimde görüldüğü gibi donanım kimliği ile internetten araştırdım ağ sorunu yazıyor ama bir bilgisi olan var mı? Bu sorunu nasıl giderebilirim performansa etkisi olur mu? İnternetim anakarta bağlı değil wifi üzerinden...
Merhaba arkadaşlar aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt yazıyor ve ünlem var. Resimde görüldüğü gibi donanım kimliği ile internetten araştırdım ağ sorunu yazıyor ama bir bilgisi olan var mı? Bu sorunu nasıl giderebilirim performansa etkisi olur mu? İnternetim anakarta bağlı değil wifi üzerinden...