Hazır bir bilgisayar aldım, normal gündelik şekilde kullanırken bir anda mavi ekran hatası verdi, sıkıntı etmedim ve kullanmaya devam sonra daha fazla mavi ekran hatası almaya başladım ve bazı oyunlarda Windows installer hatası almaya başladım oyun açılmadı. YouTube girdim ve oradan araştırmaya başladım, 1-2 videoda bilinmeyen sürücüleri güncelliyorlardı ben de aynı şekilde sağ tık yapıp güncelle dediğimde güncelleyemedim. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ya da en azından aygıtı bulmanın? Şimdi öğrendim minidump dosyasını paylaşmam gerekiyormuş. Sorunumu okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim.
120 üzerinde ülkede hızlı, güvenli VPN hizmeti alın. Ücretsiz VPN uygulamamızı indirin ya da diğer ücretli özellikler için Proton VPN Plus tarifesine bakın.
120 üzerinde ülkede hızlı, güvenli VPN hizmeti alın. Ücretsiz VPN uygulamamızı indirin ya da diğer ücretli özellikler için Proton VPN Plus tarifesine bakın.
Aygıtın üstüne geldim ve cihazdan kaldır dedim. Şimdi 2 kere kapandı kendi kendine bilgisayar, önemli bir aygıt mı kaldırdım onu araştırıyorum ama aygıtı bile bilmiyorum. Bilgisayarın kendi kendine kapanması ve ekranın donması, direk kasayı kapatıyor. VPN direk kaldırdım bir tane bilgisayarda planet VPN vardı, kaldırdıktan sonra bile bilinmeyen aygıt orada duruyordu.
Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların
Bu uygulama size silmek istediğiniz bir uygulamayı kalıntısız silmeye yarar. Örneğin bir uygulamayı silmek istediğinizde arkasında kalıntı bırakır. Ama bu uygulama ile bir uygulama silerken silme işlemi sonunda size tarama seçenekleri sunar...
Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların
Bu uygulama size silmek istediğiniz bir uygulamayı kalıntısız silmeye yarar. Örneğin bir uygulamayı silmek istediğinizde arkasında kalıntı bırakır. Ama bu uygulama ile bir uygulama silerken silme işlemi sonunda size tarama seçenekleri sunar...
Teşekkür ederim, sorunuma yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Bir şey daha soracağım bu hata hakkında başka bir konu mu açmalıyım, oyuna giremiyorum.