Hazır bir bilgisayar aldım, normal gündelik şekilde kullanırken bir anda mavi ekran hatası verdi, sıkıntı etmedim ve kullanmaya devam sonra daha fazla mavi ekran hatası almaya başladım ve bazı oyunlarda Windows installer hatası almaya başladım oyun açılmadı. YouTube girdim ve oradan araştırmaya başladım, 1-2 videoda bilinmeyen sürücüleri güncelliyorlardı ben de aynı şekilde sağ tık yapıp güncelle dediğimde güncelleyemedim. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ya da en azından aygıtı bulmanın? Şimdi öğrendim minidump dosyasını paylaşmam gerekiyormuş. Sorunumu okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim.
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Tamamdır hocam, saat biraz geç oldu. Testi başlatsam ve uyusam sıkıntı olur mu?
2.5-3 saat sürüyormuş, test ekranında kalıyor değil mi? Otomatik mi başlıyor?
@Victor Nikiforov Hocam diskleri de test edelim. CrystalDiskInfo ile disklerin sağlık durumuna bakın, CrystalDiskMark ile de okuma/yazma testi yapıp sunucu sorunu düzeldiğinde sonuçları paylaşın.
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022/2025 Architecture...
@Victor Nikiforov hocam diskleri de test edelim. CrystalDiskInfo ile disklerin sağlık durumuna bakın, CrystalDiskMark ile de okuma/yazma testi yapıp sunucu sorunu düzeldiğinde sonuçları paylaşın.
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022/2025 Architecture...
Resimleri nereden ulaştırabilirim size? Tüm testleri yaptım ama resim yüklemeye çalıştığımda sunucu hatası alıyorum. Test bitti ama sonuçları anlamıyorum.