RTX 4070 Ti Super sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1OCoDgCmUW8oM_Ljx7TmWYqIlVv5H0AdC/view?usp=drive_link
RAM
Consair Ven CL36 6000Mhz
SSD veya HDD modeli
Kingston KC3000
Ekran kartı
RTX 4070 TI Super
Anakart
Asus Ex-B760M-V5
İşlemci
Intel i5-14600KF
Hazır bir bilgisayar aldım, normal gündelik şekilde kullanırken bir anda mavi ekran hatası verdi, sıkıntı etmedim ve kullanmaya devam sonra daha fazla mavi ekran hatası almaya başladım ve bazı oyunlarda Windows installer hatası almaya başladım oyun açılmadı. YouTube girdim ve oradan araştırmaya başladım, 1-2 videoda bilinmeyen sürücüleri güncelliyorlardı ben de aynı şekilde sağ tık yapıp güncelle dediğimde güncelleyemedim. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ya da en azından aygıtı bulmanın? Şimdi öğrendim minidump dosyasını paylaşmam gerekiyormuş. Sorunumu okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim.

Sunucu hatası forumun server'larından kaynaklı. Gün içinde düzelince paylaşın.

Disk testlerini attım. Akşam aldığım bellek testlerini de atıyorum. Şu anda mavi ekran alıyorum ve kendi kendine yeniden başlıyor bilgisayar. Sabah aldığım mavi ekranlarda bunlar; Minidump1.rar

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-05 075427.png
    68,6 KB · Görüntüleme: 22
  • Ekran görüntüsü 2024-11-05 075440.png
    35,3 KB · Görüntüleme: 22
  • WhatsApp Image 2024-11-05 at 06.44.41.jpeg
    79,2 KB · Görüntüleme: 17
  • WhatsApp Image 2024-11-05 at 06.44.41 (2).jpeg
    118,5 KB · Görüntüleme: 18
  • WhatsApp Image 2024-11-05 at 06.44.41 (1).jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 22
Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.

Kernel 41 hatası alıyorum, mavi ekran ile ilgisi olabilir mi? Dediğinizi yapıyorum hocam.

Kernek 41 hatası meşhurdur hocam. PC normal yolla kapanmadığı için verir o hatayı.

Dediklerinizi yaparken görmemişim hocam kusura bakmayın, kernel 41 hatasını neden alıyorum? Azıcık araştırdım PSU testi yaptım, bir şey çıkmadı. Ekran kartı testi yaptıktan sonra sonuç bulamazsam, yazılımdan hata olur mu?

Kernel 41 hatasını almayan yoktur sanırım. PC'yi başlat menüsünden başlatmadığınız ya da kapatmadığınız için verir o hatayı. Mavi ekran aldığınızda PC normal yolla kapanmaz.

Çok şükür mavi hataya, korkuyordum ekran kartımda hata vardır diye. Mavi ekran düzelince o hatada düzelir değil mi.

Tabii ki.

Akabinde buradan chipset sürücüsünü kurun.

Son düzenleme:

Güvenli modda mı sileyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…