Hazır bir bilgisayar aldım, normal gündelik şekilde kullanırken bir anda mavi ekran hatası verdi, sıkıntı etmedim ve kullanmaya devam sonra daha fazla mavi ekran hatası almaya başladım ve bazı oyunlarda Windows installer hatası almaya başladım oyun açılmadı. YouTube girdim ve oradan araştırmaya başladım, 1-2 videoda bilinmeyen sürücüleri güncelliyorlardı ben de aynı şekilde sağ tık yapıp güncelle dediğimde güncelleyemedim. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ya da en azından aygıtı bulmanın? Şimdi öğrendim minidump dosyasını paylaşmam gerekiyormuş. Sorunumu okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim.
Disk testlerini attım. Akşam aldığım bellek testlerini de atıyorum. Şu anda mavi ekran alıyorum ve kendi kendine yeniden başlıyor bilgisayar. Sabah aldığım mavi ekranlarda bunlar; Minidump1.rar
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Dediklerinizi yaparken görmemişim hocam kusura bakmayın, kernel 41 hatasını neden alıyorum? Azıcık araştırdım PSU testi yaptım, bir şey çıkmadı. Ekran kartı testi yaptıktan sonra sonuç bulamazsam, yazılımdan hata olur mu?
Kernel 41 hatasını almayan yoktur sanırım. PC'yi Başlat menüsünden başlatmadığınız ya da kapatmadığınız için verir o hatayı. Mavi ekran aldığınızda PC normal yolla kapanmaz.
Kernel 41 hatasını almayan yoktur sanırım. PC'yi başlat menüsünden başlatmadığınız ya da kapatmadığınız için verir o hatayı. Mavi ekran aldığınızda PC normal yolla kapanmaz.