RTX 4070 Ti Super sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1OCoDgCmUW8oM_Ljx7TmWYqIlVv5H0AdC/view?usp=drive_link
RAM
Consair Ven CL36 6000Mhz
SSD veya HDD modeli
Kingston KC3000
Ekran kartı
RTX 4070 TI Super
Anakart
Asus Ex-B760M-V5
İşlemci
Intel i5-14600KF
Hazır bir bilgisayar aldım, normal gündelik şekilde kullanırken bir anda mavi ekran hatası verdi, sıkıntı etmedim ve kullanmaya devam sonra daha fazla mavi ekran hatası almaya başladım ve bazı oyunlarda Windows installer hatası almaya başladım oyun açılmadı. YouTube girdim ve oradan araştırmaya başladım, 1-2 videoda bilinmeyen sürücüleri güncelliyorlardı ben de aynı şekilde sağ tık yapıp güncelle dediğimde güncelleyemedim. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ya da en azından aygıtı bulmanın? Şimdi öğrendim minidump dosyasını paylaşmam gerekiyormuş. Sorunumu okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim.

Teşekkürler.

Siz en son ağ (lan) ve ses sürücülerini de kurun. Ağustos ve eylül aylarında güncelleme yayınlanmış.

Lan dosyasında hangisine basıp kurmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• 1730809758961.png
    1730809758961.png
    36,8 KB · Görüntüleme: 17
Hocam sorun devam ederse size sıfırdan Windows kurmayı önereceğim.
Windows kurmayı tam bilmiyorum, olan sistemi nasıl kaldırabilirim onuda bilmiyorum.

Hocam eline sağlık, kusura bakmayasın o kadar uğraştırdım. Ilk defa sistem topladım ve biraz pahalıydı benim için riske atmak istemedim. Tüm sorularımı cevapladığın için çok teşekkür ederim. İyi ki varsın.

Hocam çok teşekkür ederim 2 saat geçti ve hiçbir mavi ekran yaşamadım. Yeniden başlatma devam ediyor.

Rica ederim hocam. Bilmukabele.

Hocam sorun devam ederse size sıfırdan Windows kurmayı önereceğim.

Windows kurdum sıfırdan, şimdi tüm sürücüleri kurdum ve şimdi tekrar hata aldım. Minidump1 hata.rar bu hatayı aldım rica etsem ne hatası olduğunu söyler misiniz? 110624-7328 olanı.

Son düzenleme:
Hocam çok teşekkür ederim 2 saat geçti ve hiçbir mavi ekran yaşamadım. Yeniden başlatma devam ediyor.

Windows kurdum sıfırdan, şimdi tüm sürücüleri kurdum ve şimdi tekrar hata aldım. Minidump1 hata.rar bu hatayı aldım rica etsem ne hatası olduğunu söyler misiniz? 110624-7328 olanı.
Ekran görüntüsü 2024-11-06 194049.png

Ekran görüntüsü 2024-11-06 194144.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı