Hazır bir bilgisayar aldım, normal gündelik şekilde kullanırken bir anda mavi ekran hatası verdi, sıkıntı etmedim ve kullanmaya devam sonra daha fazla mavi ekran hatası almaya başladım ve bazı oyunlarda Windows installer hatası almaya başladım oyun açılmadı. YouTube girdim ve oradan araştırmaya başladım, 1-2 videoda bilinmeyen sürücüleri güncelliyorlardı ben de aynı şekilde sağ tık yapıp güncelle dediğimde güncelleyemedim. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ya da en azından aygıtı bulmanın? Şimdi öğrendim minidump dosyasını paylaşmam gerekiyormuş. Sorunumu okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim.
Prime95 testi; Kısaca, stabilite testi diyebiliriz. İşlemci test aracı olarak adlandırılsa da Prime95, Güç kaynağı, bellek ve anakarta da baskı uygulayan ve sistemin kararlığını en iyi şekilde anlayabileceğiniz uygulamalardan biridir. Genelde overclock sonrası ya da mavi ekran sorunlarında...
Prime95 testi; Kısaca, stabilite testi diyebiliriz. İşlemci test aracı olarak adlandırılsa da Prime95, Güç kaynağı, bellek ve anakarta da baskı uygulayan ve sistemin kararlığını en iyi şekilde anlayabileceğiniz uygulamalardan biridir. Genelde overclock sonrası ya da mavi ekran sorunlarında...
Hocam test güvenli mi? Işlemciyi aşırı ısıtacağını söylüyor, herhangi bir durumda bilgisayarın yanma durumu var mı? Kaç dakika test yapmamı önerirsiniz?