RTX 4070 Ti Super'e Corsair RM850X PSU alınır mı?

Albatros1998

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Şu an sistemimde GTX 1660 Super, Ryzen 7 5800x3D mevcut PSU ise Corsair RM850X sizce alacağım RTX 4070 Ti Super kartını bu PSU kabloları erime sıkıntısı olmadan kullanabilir miyim PSU'dan kablo vs çekmeyi çok bilmiyorum. İnternette baktım kablo erime olayları yaşanıyormuş öneriniz varsa her türlü fikir alışverişine açığım.
PSU ve ekran kartı linkini de aşağıya ekledim,

https://www.sinerji.gen.tr/corsair-...850x-80--gold-tam-moduler-guc-kaynagi-p-35177

COLORFUL RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X 256Bit NB-EX-16G-V Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com

Bu ikisini al kafan rahat olsun. İkisinin de distribütörü adamlar. Hem de daha uygun fiyatlı.

@Fatih Y 4070 Ti'a neden 1050W bir PSU öneriyorsunuz? 850W bile fazlasıyla yeterli zaten. Kafanın rahat olmayacağı bir durum yok RM850X ile.
Kesinlikle haklısın. Fakat fiyatı uygun ve kaliteli olduğu için bunu önerdim. Yoksa 850w da yeterli. Zaten aralarında 1k fark var. Corsair alacağına o fiyata 1050w alsın dedim.

Corsair RMx shift serisi var onlara da bakabilirsiniz. ATX 3.0 PCI 5.0 olan modelleri. Sizin attığınız da kaliteli ama eski modelinden.

Yalnız shift serisinde kablo çıkışları yan tarafında, alırken buna dikkat edin. Bazı kasalar ile uyumlu olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı