RTX 4070 Ti ve R9 7900X sisteme parça tavsiyesi

Umka0101

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Kurduğum sistem işlemcim Ryzen 9 7900X, anakartım MSI MAG X670E Tomahawk Wi-Fi AM5, ekran kartım Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti Gaming OC v2, RAM'lar G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB (2x16 GB) DDR5 6000MHz CL30, SSD Samsung 990 Pro PCI-e 4.0 M.2 2TB, güç kaynağı da ASUS ROG-STRIX-1000G V2 1000W 80 Plus Gold Full modular Gaming Power Supply. Kasa, monitör ve sıvı soğutucu almadım. Karar da veremiyorum. Monitör olarak Curved ve en az 2K monitör olsun istiyorum. Diğerlerinde belli bir kriterim yok. Önerilerinize açığım. Zaten çok fazla para harcadım çok pahalı parçalar olmasın. Orta halli belki bir tık üstü önerilerinize açığım. İyi forumlar...

önerdiğin parçalar cidden güzel özellikle sıvı soğutucu kafama yattı fiyatı da gayet güzel onu alacak gibiyim diğer ikisinde hala kararsızım

önerdiğin parçalar cidden güzel özellikle sıvı soğutucu kafama yattı fiyatı da gayet güzel onu alacak gibiyim diğer ikisinde hala kararsızım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kasanın güç kaynaklısı bu sen güç kaynağı olmayanını alacaksın ama kasa aynı.

Kasanın güç kaynaklısı bu sen güç kaynağı olmayanını alacaksın ama kasa aynı.

kasa da güzel ama monitör de oled tercih ederim onlarda çok pahalı hiç içime de sinmiyor iğer monitörler de çok kararsız kaldım ustam valla

kasa da güzel ama monitör de oled tercih ederim onlarda çok pahalı hiç içime de sinmiyor iğer monitörler de çok kararsız kaldım ustam valla
OLED'e en yakın deneyimi düşük bütçede bu attığım verir. HDR 600 sertificası var ki miniled veya OLED bir panelden sonra alabileceğin en iyi HDR deneyimi. Renk doygunluğu deneyimini falan bu attığım vericek. OLED veya Miniled için 20K bandını aşman lazım. Bu 10 bin TL haliyle.

Tabiki bi OLED değil ama sonuçta yarı fiyatına.

OLED'e en yakın deneyimi düşük bütçede bu attığım verir. HDR 600 sertificası var ki miniled veya OLED bir panelden sonra alabileceğin en iyi HDR deneyimi. Renk doygunluğu deneyimini falan bu attığım vericek. OLED veya Miniled için 20K bandını aşman lazım. Bu 10 bin TL haliyle.

Tabiki bi OLED değil ama sonuçta yarı fiyatına.
dediğin gibi oled ler çok pahalı. monitörler hakkında çok bi bilgim yok HDR 600 sertifikasını da bilmiyorum hiç. ips led va oled bir sürü çeşidi var. bildiğim kadarıyla konuşuyorum oled alamıyorsam va yerine ips almam daha iyi olmaz mı

dediğin gibi oled ler çok pahalı. monitörler hakkında çok bi bilgim yok HDR 600 sertifikasını da bilmiyorum hiç. ips led va oled bir sürü çeşidi var. bildiğim kadarıyla konuşuyorum oled alamıyorsam va yerine ips almam daha iyi olmaz mı
Hem Curved bi IPS yok. Hemde renk doygunluğu ve kalitesi VA'larda daha iyi. Tepkime süresi olarak da IPS'lere çok yakın performans veriyor attığım model gene rekabetçi oyunda çok rahat oynanır. Ben VA derim.

curved ips yoksa zaten va lara yönelecem teşekkür ederim tavsiyelerin için bir kaç tane daha attığın tarzda monitörlere bakayım ona göre karar verecem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı