RTX 4070 Ti'lı karta DDR5 sistem önerisi

Bütçe
50000

canyalcin7

Hectopat
Elimde MSI GeForce RTX 4070 Ti Ventus 3X 12g OC 12 GB GDDR6X 192 bit ekran kartı mevcut. Buna DDR5 sistem kurmayı düşünüyorum bu konuda uzmanları konuya bekliyorum. Bütçe kafama yatarsa farklılık gösterebilir... :)

Darboğaz yapmaması açısından bütçenin tamamını kullanmak istemedim hocam. Aşağıdaki ürünler üst düzey performans almanız için yeterli. Bir de bütçeye her şey dahil mi? Kasa vs.

Darboğaz yapmaması açısından bütçenin tamamını kullanmak istemedim hocam. Aşağıdaki ürünler üst düzey performans almanız için yeterli. Bir de bütçeye her şey dahil mi? Kasa vs.

Aşağıdaki arkadaş ile arasındaki fark nedir. Elimde sistem mevcut var ama içerisinden m2 ssd ile ekran kartını alıp kardeşime devredeceğim. Ekran kartı ve ssd harici her şey dahil kasa dahi yok yani. Siz olsanız böyle mi dizerdiniz :=)

Aşağıdaki arkadaş ile arasındaki fark nedir? Elimde sistem mevcut var ama içerisinden M.2 SSD ile ekran kartını alıp kardeşime devredeceğim. Ekran kartı ve SSD harici her şey dahil kasa dahi yok yani. Siz olsanız böyle mi dizerdiniz:=)

Benim dizdiğim sistem daha iyi. Özellikle anakart daha üst düzey. Attığım sıvı soğutma çok daha iyi.

Anakart olarak önerebileceğiniz en iyisi bu mudur?

Aşağıdaki arkadaş ile arasındaki fark nedir? Elimde sistem mevcut var ama içerisinden M.2 SSD ile ekran kartını alıp kardeşime devredeceğim. Ekran kartı ve SSD harici her şey dahil kasa dahi yok yani. Siz olsanız böyle mi dizerdiniz:=)

Toplayarak dizerdim evet. Arkadaşın attığı parçalar daha iyi ancak ben bütçeyi çok zorlamadan atmak istedim. Aradaki tek fark sadece anakart zaten.

Açıkcası bunu düşünüyorum bununla arasında ne gibi farklılılar var beni aydınlatır mısınız?
Fiyati madem bu kadar dusuk tutacaksiniz, neden 50K butce diyorsunuz ki? Çok fazla model var bu bütçede zaten bir de siz daha ucuza çözelim derseniz konu iyice karışır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı